FA kup - Mata doneo Junajtedu šesnaestinu finala!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 15.01.2020.
22:38
Izvor: Sportske.net

Mančester junajted se zasluženo plasirao u naredno kolo FA kupa.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ekipa Ole Gunara Solskjera je uspela da slavi protiv Vulverhemptona sa 1:0 u ponovljenoj utakmici FA kupa koja je odigrana na stadionu "Old traford".

Domaćin je imao šansu preko Džejmsa na startu utakmice, dok su gosti pretili preko Himeneza koji je izbacio pola odbrane Mančestera, ali je i loše šutirao.

Postigli su gosti i gol preko Neta kada je on poništen posle gledanja VAR tehnologije, a na drugoj strani Mata dobro šutira, ali je golman odlično odbranio. Do kraja poluvremena šanse za oba zima, Himenez i Marsijal ih nisu iskoristili.

Junajted daleko bolji u nastavku, bio je konkretniji i nakon jedne greške odbrane Volvsa je uspeo da dođe do prednosti. Greška se odnosi na postavljanje u odbrani, Mata koji ne važi za ultra brzog fudbalera se našao sam, pobegao je odbrani i uspeo je da iskoristi pravovremeni pas Marsijala za pobedu domaćina.

Na drugoj strani Ruben Neveš je imao dobar udarac, ali promene rezultata nije bilo, Mančester junajted se plasirao u šesnaestinu finala.

Inače, Nemanja Matić je danas bio fantastičan, mnogi su istakli da je upravo on igrač utakmice.

U drugom meču Karlajl je dočekao Kardif, gosti bolji 4:3.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 16.01.2020
00:38

Ole definitivno ne zasluzuje klupu Junajteda.Igru treba da nose Matic i Mata zajedno sa Marsijalom.Rasford ima sve osim inteligencije za resenja u napadu kad su u pitanju dodavanja.Vulsi su osredanj tim.Sve promene sem trenera u Junajtedu su uzaludne.

avatar
Grobbelaar
Wednesday, 15.01.2020
23:51

Teška utakmica protiv izuzetno neugodnog protivnika koji igra jako čvrsto i odgovorno, te je i pobeda tim značajnija na polju podizanja samopouzdanja pred završnicu sezone. OGS potvrdjuje da ima herca da u vatru ubaci dva tinejdžera i time im itekako ulije poverenje da su tu za budućnost. Sledi najteže moguće gostovanje pa neka bude što (ne)može biti...

avatar
Akrobatika 12345
Wednesday, 15.01.2020
23:48

Cim je usao u igru nas glavni kreator ove sezone,igra nam je dobila na bezidjenosti,Mata u zadnje vrijeme dobar,iako treba nam mlađi i brzi tehnicar(kreator),kako bi nam Bruno i Eriksen sjeli u ovu postavu,mislim da bi njih dvojica podigli kvalitet igre preko 50% u odnosu na ovo sad..Sve u svemu zasluzena pobjeda..Idemo dalje jos jacee..GGMU❤️

avatar
Adi237
Thursday, 16.01.2020
08:32

Nisam mogao gledat utakmicu ali predpostavljam da je lingard taj kljucni igrac i glavni kreator🤣ako su tacni natpisi i ovi tracevi oko fernandesa, ljorentea e to su vec ozbiljnija pojacanja da se uguramo u top 4 a na ljeto jos rekonstrukcije tima i rastjerat te kljucne igrace tipa lingard, linderhof, pereira .yang🤣

avatar
Akrobatika 12345
Friday, 17.01.2020
12:35

Istina je Lingard je taj koji je usao i unazadio nam vrlo dobru igru do tada..A mislim da ce Bruno vec za dan dva biti naš jer ceka samo derbi sa Benficom da odradi,mislim da je derbi danas i da Bruno poslije toga potpisuje..Do Eriksena cemo tesko ako se ne predomisli u zadnjem trenutku jer cini mi se da je blizi Interu u ovom trenutku al ako nam izmakne Eriksen uz Brunu da dovedemo Raketu koji moze bar jos dvi tri sezone odigrati na vrhunskom nivou a koliko cujem nije u planovima ni novog trenera Barce..

avatar
Jagger86
Thursday, 16.01.2020
08:52

Problem je što nesposobna uprava nije u stanju da dovede sad ni Fernandesa , a smatram da Erikssen hoce striktno u neki klub gde bi ekspresno osvojio neki trofej, sigurno mu je dojadilo da nema skoro nista znacajno u karijeri , a nije bas mladic.

avatar
RedDevilSRB
Wednesday, 15.01.2020
23:43

Solidna utakmica. Statistički gledano Junajted je bio bolji ali su i Vulvsi imali dosta šansi. Vilijams je odigrao još jednu perfektnu utakmicu, Fred i Matić su takođe odigrali odlično. Mata je po meni jedan od retkih igrača u Junajtedu koji ima magiju u nogama. Žao mi je samo što mu telo nije toliko oštro i brzo kao mozak pošto je čovek genije. Vrlo me brine povreda Rašforda pogotovo zbog ovog rasporeda koji sledi. Jednostavno je, Junajted mora da žrtvuje neko takmičenje. Imaju kratku klupu za sva takmičenja. Sve jure i na kraju će ostati praznih šaka.