FA kup - Četvrtoligaš odoleo, Totenhem mora na popravni!

Autor: Milovan Longinov
subota 27.01.2018.
20:23
Izvor: Sportske.net

Lepota engleskog fudbala.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema nisu uspeli da pobede Njuport u gostima, pa ćeposle remija rezultatom 1:1 morati da odigraju ponovljeni meč naVembliju.

Maurisio Poketino je izveo šarolik sastav, na klupi su ostali Dele Ali, Ben Dejvis i Son, dok je Kristijan Eriksen bio i dalje van stroja zbog lakše povrede.

Njuport je krenuo motivisano i agresivno na premijerligaša i na krilima svojih navijača došao do velikog vođstva. U 38. minutu, Vilmot je centrirao sa desnog boka, a Amond glavom pogodio za 1:0.

Totenhem je u drugom poluvremenu morao da krene u ofanzivu, odmah na poluvremenu Poketino je uveo Sona umesto Voker-Pitersa, a ubrzo i Alija umesto Ljorentea.

Upravo je Son imao najbolju šansu iz neposredne blizine, a potom i Kejn, ali su one prave prilike izostale sve do samog finiša.

U 82. minutu posle kornera, Son je petom prosledio loptu na drugu stativu, a Kejn je neometano i lako pogodio prazan gol za 1:1.

Totenhem je do kraja pokušavao da dođe do pobede i izbegne odigravanje još jednog susreta, ali promene rezultata nije bilo.

U poslednjem večerašnjem meču od 20.45 Liverpul dočekuje VBA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FanEngleskogfudbala
Saturday, 27.01.2018
21:31

Odlicna utakmica Njuporta,samo su gol glupo primili.Pa gde da ostavis najboljeg igraca Totenhema samog u petercu,pa normalno da ce dati gol! Na gostovanju nemaju sanse.

avatar
Wizard08
Saturday, 27.01.2018
21:28

cudan je ovaj totinhem neverovatne partije moze da pruzi a onda nema ga nigde 5 -6 utakmica slaba sezona eriksona alija i ostalih sem kejna naravno ovo je sansa liverpula da posle mancestera uzme 3 poena i da se polako odcepljuje 4 od 5 pozicije kad smo to vec propustili da uradimo protiv svonse

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 27.01.2018
21:26

Staviti najboljeg igraca da odigra celu utakmicu protiv cetvrtoligasa na ovakvom terenu je van svake pameti, zato nece osvojiti nikad nista, steta imaju upravu kao i samu strukturu kluba medju najboljima u ligi.