Evropa se klanja srpskom 'maestru'! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.03.2019.
21:47
Izvor: Sportske.net

Zapalio je društvene mreže Dušan Tadić. Evropa se divi srpskom reprezentativcu, a navijači Sautemptona ne mogu da veruju šta gledaju.

Epa/Juanjo Martin
Epa/Juanjo Martin

Povezane vesti

Sjajnu sezonu igra Dušan Tadić u dresu Ajaksa, a to je potvrdio i tokom prvog poluvremena revanš utakmice osmine finala Lige šampiona sa Realom u Madridu.

"Kopljanici" su na odmor otišli sa dva gola prednosti (0:2), imaju rezultat koji ih vodi u četvrtfinale, a Dušan Tadić je sa dve asistencije napravio sjajan posao u prvom delu igre.

Golovi koje su postigli Hakim Ziješ i David Neres pali su u drugi plan zbog onoga što je Dušan Tadić uradio u akciji koja je prethodila drugom pogotku gostiju.

"Pirueta" na sred "Santijago Bernabeua", a zatim milimetarski precizna lopta u dubinu za Nevesa naterali su Evropu da se pokloni srpskom reprezentativcu.

Društvene mreže bukvalno gore, Tadiću stižu čestitke na svim jezicima sveta, a prevod nije potreban. Primetno je i da se među onima koji komentarišu dešavanja iz Madrida nalazi mnogo pristalica Sautemptona, onih koji ne mogu da veruju kakvog je igrača ispustio premijerligaš.

Neki su skloni tvrdnji da Tadićeva igra u tekućoj sezoni vredi 100 miliona evra, kao i da je osvajač "Zlatne lopte" večeras pao u senku maestralnog Srbina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Wednesday, 06.03.2019
03:43

Tadicu ludilo!! Jos jedna asistencija je trebala da bude da je Zijeh pogodio ono na kraju i tu je Dusan spakovao gol! Kakva partija.

avatar
Comy
Tuesday, 05.03.2019
23:42

Tadic se poigrava sa realom a narocito sa casimerom

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 05.03.2019
23:36

Puniii kraljevice

avatar
Südkurve München
Tuesday, 05.03.2019
22:49

Jel moze neko reci zasto je Solari izvrsio 2 izmene