Evra: "Nema opuštanja u revanšu!"

Autor: Beta Beta
utorak 21.04.2015.
13:08
Izvor: Beta

Francuz ističe da prednost ne sme da zavara.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Fudbaler Juventusa Patris Evra izjavio je da njegova ekipa u sutrašnjoj revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Monaka ne sme da se opusti zbog prednosti iz prvog meča.

Fudbaleri Juventusa sutra od 20.45 igraju na gostujućem terenu protiv Monaka revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona. Crno-beli su prošlog utorka u Torinu pobedili sa 1:0 golom Artura Vidala iz jedanaesterca.

"Nisam bio iznenađen igrom Monaka u prvoj utakmici. Dobro su igrali, nismo ih potcenili. Bili smo favoriti uoči tog duela pa su mnogi igrači osećali pritisak. Sutra će biti drugačije, moramo da preuzmemo kontrolu od početka", rekao je Evra za francuske medije.

Monako je u osmini finala eliminisao Arsenal, a Evra, koji je od 2002. do 2006. godine igrao za Monako, naveo je da francuska ekipa može ravnopravno da igra protiv svakog protivnika.

"Bio sam ponosan na njih kad su izbacili Arsenal. Bili su neustrašivi", dodao je Evra.

Artut Vidal je propustio jučerašnji trening zbog upale krajnika i njegov nastup je neizvestan, kao i nastup Pola Pogbe zbog problema s tetivom. Utakmicu će zbog povreda propustiti i Martin Kaseres, Luka Marone i Romulo.

Otkako je Inter 2010. godine osvojio Ligu šampiona, nijedan italijanski klub nije prošao u polufinale najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja. Juventus se bori za prvi plasman u polufinale još od sezone 2002/2003, a Monako od sezone 2003/2004.

Napadač Juventusa Karlos Tevez rekao je da njegova ekipa ne sme da ispusti prednost iz prve utakmice.

"Imamo odličnu priliku i ne smemo da je ispustimo. čim smo došli do četvrtfinala Lige šampiona - sve je moguće", rekao je Teves, koji je ove sezone postigao 26 golova u svim takmičenjima.

Juventus u utakmicu ulazi posle prvenstvene pobede nad Lacijom od 2:0, posle koje je stekao 15 boda prednosti na tabeli i napravio veliki korak ka četvrtoj uzastopnoj tituli u Seriji A.

Monako je odigrao nerešeno 1:1 protiv Rena, bez pobede je u poslednje četiri prvenstvene utakmice na domaćem terenu i zauzima treće mesto na tabeli.

Trener Monaka Leonardo žardim rekao je da njegova ekipa ne sme da pravi greške protiv Juventusa.

"U završnici utakmice protiv Rena nedostajalo nam je snage, počeli smo da osećamo umor. Oporavićemo se i popraviti greške uoči utakmice sa Juventusom", rekao je Žardim.

U francuskom timu neće biti Lasine Traorea zbog povrede noge, dok je nastup Bakajoka neizvestan zbog problema sa butnim mišićem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke