Evra napustio Marsej!

Autor: Nikola Miloradović
petak 10.11.2017.
18:18
Izvor: Sportske.net

Kung fu potez je iskusnog francuskog fudbalera skupo koštao.

EPA-EFE/ANDREAS SCHAAD
EPA-EFE/ANDREAS SCHAAD

Povezane vesti

Patris Evra je žargonski rečeno "izgoreo" pred početak utakmice u Gimaraišu, između tamošnje Vitorije i Olimpik Marseja, u okviru grupne faze Lige Evrope.

Defanzivac francuskog kluba nije mogao da ne odreaguje na provokacije navijača portugalske ekipe, pa je jednog počastio udarcem nogom u glavu.

Odmah je zaradio crveni karton, nije mogao da pomogne svojim saigračima na tom duelu, a kasnije je obelodanjeno da je Marsej suspendovao svog fudbalera zbog neprimerenog ponašanja.

Sada je Evra zaradio i kaznu od strane Uefe, on neće moći da igra na utakmicama pod okriljem Unije evropskih fudbalskih asocijacija do kraja sezone, tačnije do 30. juna 2018. godine.



Nakon toga, bivši fudbaler Monaka, Mančester Junajteda i Juventusa je odlučio da napusti redove ekipe sa "Velodroma".

"Sporazumnim dogovorom, Olimpik Marsej i Patris Evra su odlučili da prekinu međusobnu saradnju. Igračev ugovor je zvanično raskinut", stoji u saopštenju francuskog kluba.



Evra je pre manje od godinu dana stigao u Marsej, a ove sezone nije bio ni u prvim planovima trenera Rudija Garsije, kako je upisao samo četiri nastupa u Ligi 1.

S ozbirom da do kraja sezone neće moći da igra u Evropi, Evra bi mogao da se zaputi ka MLS ligi ili bi čak mogao da okonča svoju igračku karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Friday, 10.11.2017
21:26

Nije ovo velika kazna uopste. Ne moze jedan profesionalni igrac da se tako ponasa. Potpuno neshvatljivo da jedan takav igrac sa iskustvom napravi ovakav ispad, bez obzira koja provokacija da bude.

avatar
The KING(visionary)
Friday, 10.11.2017
19:24

To onaj veliki humanista sto pravi klipove dok ljudima deli hranu po ulici...

avatar
King of Manchesterr
Friday, 10.11.2017
20:20

Onaj sto ima vise trofeja nego jedan klub sa plavim dresovima...

avatar
Filip MUFC
Friday, 10.11.2017
20:56

Ooo izvini Kingoslave, ti presvetli covece. Gledaj ti kako da udelis svojoj porodicu hranu, ne brini ti za ovu legendu. Je l' treba da dozvoljava da mu neki balavac prica sve i svasta? Ne kazem, ne treba da ga isutira, ali nije da nije nezasluzeno. Svakome po zasluzi, pa ti vidi da li ces da utrcavas na teren i glumis huligana.

avatar
Rise up
Friday, 10.11.2017
19:24

Mnogo su ga kaznili.Ja jesam protiv nasilja ali je velika kazna.