Evo šta je Miha čitao u školi, neće mu pomoći, ako ne pobedi u nedelju!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 26.10.2017.
09:29
Izvor: Sportske.net

Trener Torina se ponovo oglasio, mediji ga već proglasili bivšim, a "Ana Frank" i dalje visi u vazduhu. Šta je čitao u školi i koliko je daleko od otkaza...

BETA/AP Photo/Paolo Giovannini
BETA/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Pritisak je ogroman, Torino je već daleko od ozbiljnih stvari u Evropi, nakon samo dva boda u pet mečeva.

Predsednik Kairo je navodno izgubio poverenje u Mihajlovića, posle serije loših rezultata, sada se dovode u pitanje kupovina Nijanga, kao i još neki potezi poput prodaje Benasija koji je sinoć Torinu dao gol.

Srbin ne gubi nadu.

"Krećemo od početka, ali po mome, nema demokratije", kaže Siniša, međutim mediji tvrde da ukoliko ne savlada Kaljari gubi posao.

I dalje se priča o njegovom odgovoru da ne zna ko je Ana Frank i da nije čitao novine, a licemerje pršti na sve strane.

Mihajlović je objasnio da zna da je reč o jevrejskoj devojčici, ali da nije čitao knjigu.

"Nas su u školi učili da čitamo Andrića, nisam mogao da se setim u prvom trenutku ko je Ana Frank. Ali, ne mislim da je to tako velika stvar", rekao je Siniša Mihajlović.

Sada će verovatno uslediti nova poplava licemerja na Apeninima, iako je naš trener rekao da je i on protiv rasizma i podsetio sa čime se suočava svake nedelje na stadionu.

Ali, sada ima prečih stvari, moraće da oporavi ekipu, da dobije Sarde, Torino je 12. nisu izgubljene šanse za Evropu, što je cilj kluba. Raspored mu i ne ide na ruku, posle Kaljarija, ide Interu pred reprezentativnu pauzu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DALJE RUKE OD HRAMA!
Thursday, 26.10.2017
18:34

Nije ni mala stvar i mala sramota da ne znas ko je Ana Frank, narocito kad se zna da si i sam svasta preziveo. Bas me cudi sto nisu zadovoljni kupovinom nianga.

avatar
Mads87
Thursday, 26.10.2017
17:39

Pitaj ti njih Mihajovicu gde je Moldavija ili gde je Bugarska ali ih pitaj kao naciju 80 % nece beknuti tako da im je sto se tice osnovnoh obrazovanja bolje da cute.Za neke od njih je Srbija bivsa sovjetska republika (znam iz iskustva)

avatar
Keffalo
Thursday, 26.10.2017
12:12

Nije los trener ali za njega je Rajola gospodin. Miha izvredjao Rajolu pre nekoliko godina a ovaj ga danas brani protiv rasnih uvreda.

avatar
Poznavalac
Thursday, 26.10.2017
09:37

ocajan trener,otpusten iz bolonje,fiorentine,milana iz nase reprezentacije..sada takodje losi rezultati sa torinom,jedino gde je imao nekih uspeha su tu i tamo katanija i sampdorija..covek je previse otpustan u prethodnoj deceniji,trener je za male klubove tj.za one sto se bore za opstanak i gde je bod ravan pobedi..njegovi klubovi igraju ruzan fudbal i ubedljivo najvise neresenih rezultata imaju..