Evo kako je protekao susret Anjelija i Alegrija

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.03.2019.
15:29
Izvor: Sportske.net

Italijanski strateg se medijima obratio na konferenciji za novinare uoči susreta sa Udinezeom u okviru Serije A.

EPA-EFE/PETER POWELL .
EPA-EFE/PETER POWELL .

Povezane vesti

Juventus je praktično obezbedio osmu vezanu titulu u Seriji A, imaju 16 bodova više od drugoplasiranog Napolija, a pred utakmicu sa Udinezeom, koja je na programu u petak, govorio je trener "Stare dame" Masimilijano Alegri.

Govorio je o raznim temama, a pažnju medija svakako je najviše privukao njegov komentar povodm sastanka koji je nedavno održao sa predsednikom kluba Anjelijem.

Nakon poraza od Atletika u Madridu u okviru osmine finala Lige šampiona (0:2), počelo je da se šuška o tome da bi Alegri mogao da napusti kormilo "Stare dame", ukoliko u revanšu ne obezbedi plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Trener Juventusa se na večeri sastao sa predsednikom kluba, evo šta je povodom tog sastanak rekao italijanski stručnjak.

"Sastali smo se juče na večeri, oči u oči, a sve te stvari koje su se pisali povodom ostavke i nesuglasica čine se kao šale, u suprotnom bi bilo ludo, za dva pametna čoveka kao što smo predsednik i ja, koji zajedno radimo već pet godina na stvaranju bitnih stvari, da je uopšte i moguće da sa 16 poena viška, osvajanjem Superkupa, plasmanom u nokaut fazu Lige šampiona, govorimo o rastanku? Bili bismo ludi. Govorili smo za večerom, odlučili smo da priče oko produžetka saradnje ostavimo za posle sezone", rekao je Alegri.

Onda se obratio i novinarima sa molbom.

"Nadam se da ćete od sada pisati samo o dobroj sezoni Juventusa, koji je ostvario strašan napredak svake sezone da bi mogao da se bori za Ligu šampiona. Čujem da ćemo ako ispadnemo iz Lige šampiona bankrotirati, ali šta ćemo sa ostalim stvarima?

Skudeto i Superkup se moraju proslaviti, svaka pobeda je plod rada i žrtvovanja. To je bio epilog večere i to je moje mišljenje o svemu
", istakao je Italijan.

Istakao je Alegri i da je Ronaldo spreman za duel sa "Zebrama", Mandžukić i Dibala bi mogli da nastupe, oporavio se i Barzalji, "svež je kao ruža", ističe Alegri, a velika je verovatnoća, tačnije "99%", da će protiv Udinezea nastupiti Mois Kean.

Bonući, Kjelini i Daglas Košta su otpisani za utakmicu u petak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marchisio8
Thursday, 07.03.2019
18:12

Који је ово демагог. Нећеш ти дочекат следећу сезону на клупи Јувентуса,па да си јединац у 9 домова. Да је среће,после Бајерна си требао шут карту добити.

avatar
Darko Ćitanov
Thursday, 07.03.2019
19:17

Ma nece sigurno, ako doceka i sledecu sezonu, ja nema sanse da cu pratiti juve sledece sezone. Dobio je toliko napadaca a igra def. Ako sledece sezone ne ode iz kluba, necu pratiti utakmice. Mada mislim i vecina navijača ga hoce da ode iz kluba

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 07.03.2019
16:34

Neka igraju rezerve , ne sme da se rizikuje nista !

avatar
Darko Ćitanov
Thursday, 07.03.2019
19:18

Daa nebi me cudilo, da mu igra de siglo i bentakur u prvoj, dvoje najgorih u ekipi, a oni su mu starteri. Alegri je poguban za Juve