Evo kako je fudbaler Lacija pocrveneo sa klupe!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 04.12.2016.
17:59
Izvor: Sportske.net

Danilo Kataldi je izgoreo u vreloj atmosferi rimskog derbija, srećom nije bio u 11 "Nebeskoplavih" već je pravio društvo Inzagiju na klupi.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Roma je slavila u velikom prestoničkom derbiju Italije, dobili su ljute rivale sa 0:2, više o samom susretu OVDE.

Tokom drugog dela igre dogodio se jedan čudan detalj, naime, fudbaler Lacija Danilo Kataldi je zaradio crveni karton iako nije bio na terenu.

On se zagrevao sa strane, Inzagi je najverovatnije planirao da ga ubaci u igru i tako pojača vezni red. Pokraj njega je neposredno nakon postignutog gola prošao Kevin Strutman, a Italijan je "iskipeo" pa je nasrnuo na holandskog vezistu iz redova Rome.

Uhvatio ga je sa leđa za dres, Strutman je to iskoristio da teatralno padne, no nije bilo sumnje da je Kataldi zaslužio najstroži prekor glavnog arbitra.

Luka Banti, glavni sudija koji je u prvom poluvremenu bio glavni akter čudne situacije o kojoj više možete pročitati OVDE, ga je automatski poslao u svlačionicu, dodelivši mu direktan crveni karton.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ronaldo da Lima
Sunday, 04.12.2016
21:11

Nije mi jasno sto Strotman mora odmah da simulira. Kataldi je svakako ovim potezom zaradio crveni, ali Strotman se bacio dole na zemlju i poceo da se previja kao da ga je neko udario cekicem u glavu a ne samo povukao za dres

avatar
Sunday, 04.12.2016
21:35

I jos je pre toga polio vodom jednog od igraca Lacija, mozda bas Kataldija...

avatar
Sunday, 04.12.2016
19:37

Znao sam da necete napisati kako treba. Strotman je nekog polio vodom, ako ne Kataldija, onda sigurno nekog iz Lacija, ne bi ga lik tek tako napao!

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 04.12.2016
19:23

..ovdje je Strotman izazvao pometnju jer je u prolazu vodom polio igraca Lacija,kojo je stajao pored aut linije! Stvarno sramotan potez,nadam se da ce ga savez kaznit kako je i zasluzio..

avatar
Ali baba
Monday, 05.12.2016
00:04

Polio je vodom kataldija i ovaj je u besu krenuo na njega, kao sto bi i svi mi krenuli. Strasno sraman potez ovog smecara iz rome, on je trebao da dobije crveni karton