Evo i jedne odlične vesti za Bajern pred revanš u Madridu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.04.2018.
16:48
Izvor: Sportske.net

Bavarci revanš dočekuju sa rezultatskim zaostatkom i bez povređenog Džeroma Boatenga, ali je sa današnjeg treninga stigla i jedna odlična vest.

Epa/Christian Bruna
Epa/Christian Bruna

Povezane vesti

Šampion Nemačke izgubio je na svom terenu od Real Madrida u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona (1:2) i mnogi već sada veruju da Bajern neće biti u stanju da za šest dana nadomesti zaostatak i eliminiše šampiona Evrope.

Stvari su se dodatno zakomplikovale za Bavarce nakon vesti da je Džerom Boateng teže povređen i da je za njega sezona završena, ali ipak nije sve tako crno za tim Jupa Hejnkesa.

Dobra vest je da se u trenažni proces vratio David Alaba koji je zbog povrede preskočio sinoćnu utakmicu na "Alijanc Areni".

Njegovo mesto u timu zauzeo je Rafinja i upravo je levi bek Bajerna napravio kardinalnu grešku na startu drugog poluvremena i omogućio Realu da povuče kontru iz koje je Marko Asensio pogodio za 2:1.

Ako je za utehu, Jup Hejnkes bi u revanšu trebalo da ima na raspolaganju Davida Alabu ali će van stroja sigurno ostati Manuel Nojer, Arturo Vidal i Džerom Boateng, a neizvestan je nastup Kingslija Komana i Arjena Robena.

Revanš meč polufinala Lige šampiona između Real Madrida i Bajerna zakazan je za naredni utorak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 26.04.2018
21:42

Bitna vest. Da je igrao sinoc sigurno Real ne bi pobedio jer im onaj Rafinja ne bi poklonio gol. Kako ima srece Real neverovatno.

avatar
Thursday, 26.04.2018
20:02

ajde krpajte se idemooo nema predaje

avatar
Mangus
Thursday, 26.04.2018
17:07

Bajern je juce bio dobar, stvarao sanse ali nista nisu dali, a i navas je bio odlican. Tako da se ne brinem mnogo, dva puta castiti real necr

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 26.04.2018
17:01

Dobar Bajern bio i verujem da realovci nisu opusteni posto je poznato da Real zna da kiksne kuci a zato pobedjuje u gostima...Ako bude izasli sa istom zeljom kao u Minhenu mogu se nadati prolasku...