Everton - Porazi se ređaju kao na traci

Autor: Boban Filipović
subota 03.03.2018.
16:27
Izvor: Sportske.net

Dugo se nije desilo da "karamele" izgube toliki broj utakmica kao što je to slučaj ove sezone...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Poraz od Barnlija na 'Tarf Muru' bio je 19. Evertonov ove sezone ako računamo sva takmičenja.

To je najveći broj poraza ovog kluba u jednoj sezoni u poslednjih 12 godina, mada je izvesno da kada se sezona završi i kada se podvuče crta biti oboren negaivan rekord u ovom veku.

U sezoni 2005/06 "Karamele" su pretrpele ukupno 21 poraz u svim takmičenjima, a kada uzmemo u obzir da je do kraja sezone u Premijer ligi ostalo još devet kola i da je forma ekipe Sema Olerdajsa u padu posle dobre serije i preporoda otkako  je Big Sem preuzeo kormilo od Kumana, broj poraza u tekućoj sezoni će verovatno biti veći.

Everton do kraja sezone očekuju duel sa Brajtnom kod kuće, Stoukom na 'Britaniji', Mančester Sitijem i Liverpulom na'Gudison Parku', sa Svonsijem na 'Libertiju', Njukaslom na svom bunjištu, Hadersfidom na strani, u pretposlednjem kolu dočekuje Sautempton, a u poslednjem ide u goste Vest Hemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adriano Leite
Saturday, 03.03.2018
19:06

Razgovor Evertona i Arsenala : nArsenal : Cao Evertone ,pa vi opet izgubili ? nEverton : To je kod nas uobicajeno ove sezone,sta ste vi uradili ?nArsenal : Izgubili od City-ja ,to je kod nas uobicajeno ove decenije . Ali nema veze,prodajemo naskuplje karte u ligi ,veci su nam prihodi nego rashodi jer svake prestupne godine dovedemo igraca ,navijaci se ne bude ,nama je uzivanje.nEverton : Blago vama,mi svake nedelje menjamo menadzera i dovodimo pojacanja ali ne vredi .. nArsenal : Pa vas zanima uspeh ,nas samo novac !nEverton : I to sto kazes ,vidimo se sledece godine na sredini tabele.nArsenal : Racunaj na to.

avatar
Маркус19
Saturday, 03.03.2018
18:26

Овај са слике се изгледа џаба смрзао...