Everton dobija "pojačanje" iz Arsenala, sprema se revolucija na "Gudisonu", a glavnu ulogu će imati Rajola!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 17.05.2018.
11:09
Izvor: Sportske.net

I minulog leta su obarali rekorde u kupovinama igrača, ali kako su rezultati izostali, nastaviće u istom maniru dok ne ispune ambicije.

Beta/Peter Byrne/PA via AP
Beta/Peter Byrne/PA via AP

Povezane vesti

Fudbalski klub Everton je u prethodna dva prelazna roka potrošio oko 200 miliona evra, ali osmo mesto na tabeli Premijer lige nije zadovoljilo čelnike kluba.

Sem Alardajs je tako napustio njihove redove, traži se novi trener, više o svemu tome OVDE.

I dok se ne zna ni ko će biti šef struke na "Gudisonu", uprava je odlučila da zaposli novog sportskog direktora.

Stiv Volš, koji je svojevremeno u Lester doveo igrače poput Mareza, Vardija i Kantea, napustiće klub zajedno sa Alardajsom, dok je mesto sportskog direktora povereno Marselu Brandsu, čoveku koji je u prethodne četiri godinu tu funkciju obavljao u holandskom PSV Ajndhovenu, koji je za to vreme osvoji tri titule u Erediviziju.

Brandsov dolazak u Liverpul je organizovao superagent Mino Rajola, koji će tako u narednom periodu biti vrlo aktivan u transferima "Karamela", a uprava je navodno novom sportskom direktoru spremila budžet od 100 miliona evra, ali bi mogli da potroše i više ukoliko bude bilo potrebe.

Cilj uprave je da se domognu jedne od prvih šest pozicija na tabeli, a pominje se da bi u klub sa "Gudison parka" u narednoj sezoni mogao da ulaže i ruski magnat Ališer Usmanov, koji drži deo deonica Arsenala. Usmanov bi tako mogao da odustane od "Tobdžija" i u potpunosti se okrene Evertonu.

Dakle, "Karamele" će ponovo biti među glavim trošadžijama u Premijer ligi, videćemo hoće li transferi ovoga puta doneti potrebni kvalitet ekipi.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke