Euro (U21) - Dembele poslao Hrvatsku kući

Autor: Nikola Miloradović
petak 21.06.2019.
22:51
Izvor: Sportske.net

Selekcija Francuske maksimalna nakon drugog kola.

EPA-EFE/LUCA FANFANI
EPA-EFE/LUCA FANFANI

Povezane vesti

Mlada reprezentacije Francuske slavila je u San Marinu protiv Hrvatske rezultatom 1:0 (1:0) u okviru drugog kola Evropskog prvenstva.

Gol odluke pao je već u osmom minutu, napadač Olimpik Liona Musa Dembele je nadvisio dvojicu hrvatskih defanzivaca u skoku i glavom zatresao mrežu rivala za 1:0.

Posavec je koji minut kasnije spasao Hrvate nakon šuta Nšama, a u finišu prvog dela je dobru šansu za "Vatrene" imao Jakolis, ali je iz dobre situacije šutirao pored gola.

U drugom delu su Hrvati u 70. minutu imali novu veliku šansu, Kulenović je tukao sa ivice kaznenog prostora, ali je pogodio stativu.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Francuska je ostvarila i drugi trijumf i u trećem kolu će se sa Rumunijom boriti za prvo mesto i plasman u polufinale. Hrvatska je završila takmičenje, u zadnjem kolu će sa Englezima odigrati meč revijalnog karaktera.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Saturday, 22.06.2019
08:42

Hrvatska je ostavila daleko bolji utisak od naših. Brekalo i Vlašić su svetski potencial, desno krilo je isto pokazalo tehniku i raznovrsnost driblinga u trku. Ne razumem zašto su toliko bolji od nas sve vreme.

avatar
Čeki
Saturday, 22.06.2019
00:01

Kako je Rumunija pokidala ovu grupu zasad svaka joj cast. Nije ni cudo sto su ove nase 'igrace' odvalili sa 4:0 kad je bila prijateljska utakmica pre par meseci.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 21.06.2019
23:00

Nijedan remi do sad na EP, to se bas retko desava. Francuska me uopste nije odusevila, ali, bas zbog toga mogu daleko, odnosno, do samog kraja.