EURO (kval.) - Sad je jasno, Srbija i Portugal za drugo mesto! Kejn i Sterling rasturili Bugare

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.09.2019.
19:55
Izvor: Sportske.net

Realnost je da više dileme neće biti i da će Ukrajinci otići na EP.

EPA-EFE/Grzegorz Michalowski
EPA-EFE/Grzegorz Michalowski

Povezane vesti

Ukrajina je praktično obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo.

Oni su danas stigli do 13. boda u samo 5 mečeva, ostavili su iza sebe sve rivale i daleko su ispred, a imajući u vidu da će Srbija i Portugal večeras odigrati međusobni susret, jasno je da će od trećeplasiranog imati čak devet bodova više.

Matematički nije obezbeđen plasman na EURO, ali ako gledamo formu i činjenicu da će biti bolji od Srbije u međusobnom skoru, kao i da na svom terenu dočekuju Portugal, Ukrajince ćemo definitivno gledati na Evropskom prvenstvu.

Oni su danas savladali Litvaniju u gostima rezultatom 0:3, a strelci su bili Zinčenko, Marlos i Malinovski.

Pored ovog meča, od 18 časova su odigrana još dva. Engleska je u okviru grupe A slavila protiv Bugarske lagano, a Kejn je ponovo briljirao.

Postigao je tri gola, dva iz penala. U 24. minutu je nakon asistencije Sterlinga doneo prednost domaćinu, da bi u 50. minutu povisio iz penala na 2:0. U 55. je Sterling na asistenciju Kejna doneo Englezima 3:0, da bi Kejn iz penala u 73. minutu postavio konačnih 4:0.

U okviru grupe H Island bolji od Moldavije, kao što se i očekivalo. Sigtorson je doveo domaće u prednost u 31. minutu, da bi Bjarnason duplirao prednost. Mudrac je autogolom postavio konačnih 3:0.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke