EURO 2021 - Poznati svi datumi i mesta odigravanja utakmica!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 17.06.2020.
18:47
Izvor: Sportske.net

Pisali smo vam o tome kada će naša reprezentacija igrati protiv Norveške, a sada su poznati i datumi kada se igraju mečevi Evropskog prvenstva.

EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI
EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Povezane vesti

Srbija ima šansu da se nađe na Evropskom prvenstvu, potrebne su joj dve vezane pobede od kojih je prva protiv Norveške 8. oktobra.

Što se tiče Evropskog prvenstva, ono počinje 11. juna i završava se 11. jula.

U grupi A koja se igra u Rimu i Bakuu igraće Turska, Italija, Vels i Švajcarska. U grupi B koja se igra u Kopenhagenu i Sankt Peterburgu igraće Danska, Finska, Belgija i Rusija. U grupi C koja se igra u Amsterdamu i Bukureštu igraju Holandija, Ukrajina, Austrija i pobednik kvalifikacija. U grupi D koja se igra u Londonu i Glazgovu igraće Engleska, Hrvatska, Češka i pobednik kvalifikacija u kojima je i naša reprezentacija. U grupi E koja se igra u Bilbau i Dablinu igraju Španija, Švedska, Poljska i pobednik kvalifikacija. U grupi F koja se igra u Minhenu i Budimpešti igraju Portugal, Francuska, Nemačka i pobednik kvalifikacija.

Ukoliko se Srbija plasira na EURO, prvi meč igraće u Glazgovu 14. juna od 15 časova protiv Češke, drugi meč protiv Engleske u Londonu 18. juna od 21 čas, a treći protiv Hrvatske 22. juna u 21 čas u Glazgovu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke