EURO 2020 (kval.) - Šou braće Azar u Rusiji, San Marino stigao do prvenca, Vels će imati meč loptu u Kardifu!

Autor: Stefan Matić
subota 16.11.2019.
19:53
Izvor: Sportske.net

Slovenci će s pažnjom gledati večerašnji meč u Beču.

EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV
EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Povezane vesti



Grupa E

Azerbejdžan - Vels 0:2

Velšani su slavili zahvaljujući golovima Mura i Vilsona u prvom delu igre. Sa ova tri boda "zmajevi" su prišli Mađarima na samo bod razlike, tako da će se za tri dana u Kardifu odlučivati ko će se direktno kroz grupu kvalifikovati za naredni EURO.  

Grupa G

Slovenija - Letonija 1:0

Slovenci su minimalcem nad Letonijom stigli do četrnaestog boda što ih ostavlja u trci za drugo mesto makar do kraja večerašnje utakmice između Austrije i Severne Makedonije.

Na "Stožicama" titulu tragičara gostiju je poneo Tarasovs kojeg je lopta pogodila posle šuta Iličića tako da se ovo računa kao autogol veznog igrača Letonije.

Grupa I

Rusija - Belgija 1:4
San Marino - Kazahstan 1:3

Braća Azar su imala svoj šou u prvom delu igre na "Gazprom Areni" u Sankt Peterburgu. Prvo je Torgan pogodio u 19. minutu na asistenciju starijeg brata da bi se Eden potom dva puta upisao u strelce do kraja prvog dela igre, u 33. i 40. minutu.

Lukaku je postigao četvrti gol za goste u nastavku da bi utešni pogodak za domaće bio delo Džikija koji se upisuje na semafor u 79. minutu meča.

Ovo je bio rezultatski nebitan meč za obe ekipe pošto su već i Belgija i Rusija osigurale svoje plasman na završnicu Evropskog prvenstva.

Kazahstan je lako izašao na kraj sa San Marinom, ali će se ovaj meč pamtiti pošto su domaći postigli prvi gol u ovim kvalifikacijama.

Junak domaćih jeste Bernardi koji je smanjio rezultat na 3:1 u 77. minutu. Pre toga su gosti završili posao još u prvih 45 minuta igre pošto su redom pogađali Zajnutdinov, Sujumbajev i Ščetkin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Saturday, 16.11.2019
21:04

Toliko o Rusiji, ne tako davnom četvrtfinalisti SP (jer se igralo kod njih).