Euforija u Renu zbog utakmice sa Arsenalom, na jednu kartu preko deset zahteva!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 28.02.2019.
23:26
Izvor: Sportske.net

Navijači u Francuskoj sa nestrpljenjem čekaju duel protiv "Tobdžija".

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Ren je izborio plasman u osminu finala Lige Evrope, izbacili su neočekivano Real Betis i zakazali duel sa Arsenalom u borbi za osam najboljih.

Euforija u samom gradu je velika, a obelodanjeno je da će drugog marta navijači moći da kupe ulaznice za ovaj susret u zvaničnim šopovima fudbalskog kluba Ren.

Kapacitet stadiona "Roažon Park" je 30 hiljada mesta, ali je veliki broj karata već rezervisan za navijače sa sezonskim ulaznicama, popunjene su unapred i VIP lože, dok su podeljene i karte za gostujuće navijače.

Kada se sve sabere i oduzme, ostalo je od šest do osam hiljada mesta na tribinama "Roažon parka", a već sada se prijavilo preko 90 hiljada ljudi za preostale karte.

Očekuju se veliki redovi oko stadiona i ispred svih zvaničnih radnji fudbalskog kluba Ren, francuski mediji prenose da će zainteresovani za karte morati u ranim jutarnjim časovima da se pojave na prodajnim mestima, ukoliko žele da gledaju Arsenal u četvrtak sedmom marta od 18:55h.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sylvain Wiltord
Friday, 01.03.2019
02:05

Bice jako tesko protiv Rena ma sta god ko pricao,pogotovo sto se igra izmedju utakmice sa Junajtedom. Nadam se da ce to Emery resiti u svoju korist.