Eto odstranjen iz tima zbog objave na Instagramu!

Autor: Boban Filipović
sreda 21.09.2016.
16:00
Izvor: Sportske.net

Kamerunac se požalio na popularnoj društvenoj mreži da ga u Antaliji ne poštuju jer je crnac, a epilog će najverovatnije biti razlaz s ovim turskim klubom.

Beta/AP Photo/Fernando Llano
Beta/AP Photo/Fernando Llano

Povezane vesti

Samjuel Eto na izlaznim vratima Antalije.

Njegova avantura u ovom turskom mondeskom letovalištu rajala je oko godinu dana, a okončana je zbog njegovog razočaranja u navijače i uopšte ambijent koji je vladao oko kluba.

Antalijaspor je očajno otvorio sezonu u turskoj Superligi, osvojila samo jedan bog u prva četiri kola, a Eto je kao najveća zvezda tima trpeo najžešće kritike.

Ipak, on je ubeđen da je glavni problem to što je tamnoput.

"Uviđam da me neki ljudi ne poštuju samo zato što sam crnac." jadao se Kamerunac na svom Instagram profilu uz postavljenu sliku s vikipedije gde su u prvom planu njegovi trofeji.

Cilj ove njegove objave je da dokaže da posle 18 godina karijere nema kome da se dokazuje.


Ovaj njegov gest bio je nedopustiv za rukovodstvo Antalijaspora.

"Nijedan igrač nije iznad kluba." rekao je predsednik kluba Ali Safak Ozturk, od kog je i potekla inicijativa da Eto bude odstranjen iz tima do daljnjeg.

Međutim, Eto se ubrzo oglasio istakavši da je u pitanju nesporazum, da predsednika Ozturka voli kao brata, ali to ne znači nužno da će priča imati srećan kraj. Mediji ga već dovode u vezu sa aktuelnim šampionom Turske - Bešiktašom.


Pre dolaska u Antaliju 35-godišnji Kamerunac je tokom karijere igrao za Real Madrid, Majorku, Barselonu, Inter, Anži, Čelsi, Everton i Sampdrodiju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke