EP U21 (kval.) - Nije vredela šok terapija, "orlići" poraženi!

Autor: Stefan Matić
utorak 15.10.2019.
20:08
Izvor: Sportske.net

"Orlići" izgubili meč četvrtog kola.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije uzrasta ispod 21 godine doživela svoj drugi poraz u grupi pet, ovog puta bolja je bila Poljska koja je slavila minimalnim rezultatom (1:0).

Lider grupe je bio bolji u prvom delu igre, ali su igrači Srbije mnogo bolju igru prikazali u nastavku, ali je odbrana domaćina predvođena sa Grabarom na golu odlično reagovala u par navrata.

Selektor Stolica je izvršio čak četiri izmene u odnosu na duel sa Bugarskom, ali "orlići" nisu uspevali da iskoriste svoje prilike, tako da je desetak minuta pred kraj meča stigla i kazna.

Boguž je u 79. minutu iskoristio asistenciju Kimale koju osamnaestogodišnji ofanzivac Lidsa koristi i donosi svojoj reprezentaciju tri boda.

Srbija ovim porazom ostaje na četvrtom mestu grupe pet, u narednom kolu  za mesec dana ugostiće reprezentaciju Estonije.
 
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 15.10.2019
21:33

Niko nije ni ocekivao bolje rezultate sa trenerom koga je na klupu orlica postavio nenad bjekovic licno. Srpski fudbal tone pod dirigentskom palicom nenada bjekovica, a njegovi izbori su Krstajic, Tumbakovic, Stolica. Ko je sledeci, sasa ilic, albert nadj, lola smiljanic, ivica ilijev ili savo milosevic.

avatar
Žarko Petrović
Tuesday, 15.10.2019
20:42

Posle onih promasaja Joveljica i Kamenovica, ocekivano je bilo da primimo gol. Masovic previse los, a Njegos Petrovic katastrofalan. Ovoliko netacnih dodavanja coveka koji je zaduzen za prenos lopte, meni to oci u zivotu nisu videle. Ajde sto su mu presekli sve duge lopte, nego sto mu seku i kratke. Zeljko Gavric je morao na pocetku drugog poluvremena da udje umesto Adzica, on nije ni dobio sansu. Slobodan Tedic u neverovatnoj formi sa klupe gleda ocajnog Joveljica. Danas jedina svetla tacka golman Ilic, ostalo uzasno

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 15.10.2019
20:19

U21 je bila prvak Evrope, U20 prvak sveta, U19 više među 4 u Evropi, ali stručnim i poštenim radom FSS nas vodi do toga da Srbija nema nijednu selekciju na EP.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 15.10.2019
21:34

Strucnim radom nenada bjekovic, mladena krstajica, tumbakovica i ilije stolice.

avatar
DRUG OSTOJA
Wednesday, 16.10.2019
06:12

Molim te podseti me kad je to U21 bila prvak Evrope?