EP (kval.) - Odlična Slovenija, proradili "vatreni", kanonada Austrije!

Autor: Stefan Matić
petak 06.09.2019.
22:42
Izvor: Sportske.net

Odigrani su mečevi u grupama E i G.

EPA-EFE/STRINGER
EPA-EFE/STRINGER

Povezane vesti

Hrvati ubedljivo pobedili u Slovačkoj sa 4:0, Slovenci srušili Poljake na "Stožicama", Arnautović i drugari za treću pobedu zaredom.

Austrija je imala lak posao sa Letonijom u okviru petog kola. Arnautović i Sabicer su doneli prednost od 2:0 već u 13. minutu.

Marko Arnautović je postigao svoji drugi gol na utakmici u 53. minutu iz jedanaesterca za vođstvo od 3:0, dok je rezervista Ilsanker samo minut po ulasku postavio 4:0 u Salcburgu.

"Petardu" je bacio Lajmer u 80. minutu susreta, kanonadu je nastavio još jedan rezervista. Gregorič postavlja konačnih 6:0 za domaći tim.

Drugi susret je bio pravi derbi G. Poljska je u petom kolu doživela svoj prvi neuspeh, ovog puta Slovenija je bila konkretnija. Domaći su slavili sa 2:0 u Ljubljani zahvaljujuću golovima Strune i Sporara.

Hrvati su došli do ubedljive pobede na gostovanju u Trnavi.

U pravom trenutku je načeo Slovake Vlašić golom u 45. minutu, sjajan prodor mladog fudbalera CSKA Moskva i odlična završnica.

U drugom poluvremenu Perišić koristi neodlučnost domaćih defanzivaca i donosi 2:0 udarcem preko dvadeset metara, igrao se 47. minut. Petković je overio pobedu i postavio konačan rezultat 3:0 golom u 72. minutu.

Konačnih 4:0 postavlja Dejan Lovren u samoj završnici meča.

Vels je stigao do važne pobede posle dva uzastopna poraza.

Junak Velšanina je i ovog puta Geret Bejl. Prvo je u 26. minutu uz određenu dozu sreće doveo domaći tim u prednost, posle šuta fudbalera Real Madrida Pašaev nesrećno reaguje i šalje loptu u svoju mrežu.

Azerbejdžanci su uzvratili u drugom poluvremenu preko Emrelia, bilo je 1:1 u 59. minutu, ali je Geret Bejl šest minuta pred kraj meča postavio konačnih 2:1.
         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
                   
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke