EP (kval) - Italijani i Španci maksimalni, šok u Atini!

Autor: Stefan Matić
nedelja 08.09.2019.
22:39
Izvor: Sportske.net

Švedska i Norveška podelili bodove u Stokholmu.

EPA-EFE/MAURI RATILAINEN
EPA-EFE/MAURI RATILAINEN

Povezane vesti

Španija slavila sa 4:0 protiv Farskih Ostrva, dok je Italija uzveće muke slavila na gostovanju u Finskoj. Remi u derbijuSkandinavije, prvi bod za Lihtenštajn u Atini.

Reprezentacija Španije je nastavila svoj maksimalni niz zahvaljući dvostrukom strelcu Rodrigu.

Fudbaler Valensije je prvo iskoristio nesebičnu asistenciju Ojarzabala u trinaestom minutu, da bi svoj drugi gol za Španiju na ovom meču postigao u pedesetom minutu posle dodavanja Alkantare i odličnog prodora sa desne strane terena.

Pred sam kraj utakmice u strelce se dva putaupisuje i Pako Alkaser i overava pobedu svog tima, oba gola napadač Dortmunda postiže u nadoknadi vremena.

U drugom susret ove grupe Švedska je ugostila komšije iz Norveške.

U Stokholmu na iznenađenje publike gosti stižu do vođstva, igrao se 45. minutu kada Johansen koristi asistenciju Odegarda i dovodi Norvežane u prednost pred pauzu.

Ipak samo petnaest minuta posle drugog dela igre Emil Forsberg poravnava rezultat na 1:1.

Ovo je ujedno bio i krajnji rezultat utakmice.
        
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
     

Italija je gostovala reprezentaciji Finske, prvo poluvreme su u potpunosti dominirali "Azuri", ali nisu uspeli da stignu do pogotka pošto odlične prilike nisu uspeli da iskoriste Sensi u dva navrata a zatim Kijeza i Imobile.

Ipak ono što nije mogao u prvom Imobile koristi u drugom poluvremenu. Napadač Lacija dovodi Italiju u prednost posle sjajno proigravanja od strane Kijeze, igrao se 59. minut.

Ipak Finci nisu odustajali, Sensi obara Pukija u šesnaesterci. Sudija nije imao dilemu a ni Puki, napadač Norviča udarcem po sredini izjednačuje rezultat u 72. minutu.

Međutim rezultat 1:1 je potrajao tek sedam minuta, pošto posle šuta Barele lopta pogađa u ruku defanzivca Finske. Ovog puta neumoljiv sa bele tačke je bio Žoržinjo, igrao se 79. minut.

U drugom meču grupe J, Grci su ugostili reprezentaciju Lihtenštajna.

Domaćini su odmah preuzeli inicijativu, ali do gola stižu tek u 33. minutu. Kouloris sjajno upošljava Masuarisa u srcu šesnasterca kome nije bilo teško da postine gol za vođstvo. Nastavili su Grci sa ofanzivom i posle gola, ali beleže tek jedan šut u okvir gola u drugom delu igre.

I onda šok u Atini, Lihtenštajn stiže do izjednačenja. Igrao se 85. minut kada Denis Salanović postiže gol za 1:1.
           
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke