Englezi znaju Arsenovog naslednika, Italijani misle drugačije!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.05.2018.
13:07
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji su pisali o potencijalnom nasledniku Arsena Vengera, a šta kažu Italijani?

Beta/Owen Humphreys/PA via AP
Beta/Owen Humphreys/PA via AP

Povezane vesti

Veoma pouzdani "Tajms" pisao je danas o potencijalnom nasledniku Arsena Vengera, a to bi mogao da bude Masimilijano Alegri, sadašanji trener Juventusa.

Čovek koji je četiri puta uzastopno osvojio duplu krunu sa Juventusom i koji je ušao u istoriju italijanskog fudbala, mogao bi svoju karijeru da nastavi baš u Arsenalu, prenosi pomenuti "Tajms".

Alegri je neko ko se povezuje sa Arsenalom još od kada je Venger najavio da odlazi sa mesta prvog trenera tima, a Tajms danas piše da je Alegri pregovarao i o transfer budžetu Arsenala za narednu sezonu i o pojačanjima koje bi doveo.

Ipak, italijanski mediji su prethodnih dana pisali o Alegrijevom ugovoru i o tome kako on želi da ostane još godinu dana u Juventusu.

Sačekajmo još malo, nadamo se da ćemo uskoro saznati ime novog trenera Arsenala, ali verujemo da se to neće desiti do kraja ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jack wilshere
Saturday, 12.05.2018
14:44

Samo Alegrija daj. Po meni najbolji trener na svijetu, vec dvije godine se nadam tome. Imali bi pravu odbranu, jos plus i trenera koji ne igra bunker, nego uz tu dobru odbranu igra i sasvim pristojan napadački fudbal.

avatar
Raúl González
Saturday, 12.05.2018
17:10

On igra bunker protiv malo jače ekipe sa Iguainom, Dibalom, Mandžom, Kvardadom... A zamisli kako bi igrao sa Ivobijom, Velbekom...

avatar
_mladen_
Saturday, 12.05.2018
22:25

On je bunker trener, protiv svake jace ekipe. Zato nikako ni da osvoji LS.

avatar
jack wilshere
Saturday, 12.05.2018
20:52

Pa igra povuceno kad mu odgovara remi. Nije lud da se zalece. Jesi vidio protiv Reala kako zn igrati kad ganja rezultat, sijeva sa svih strana.

avatar
La bestia negra
Saturday, 12.05.2018
13:15

Postujem Arsenal,ali realno zasto bi Alergri prelazio iz Juvea kod njih ? U Juveu se bori za titulu tj osvaja kao i kup igra LS ima jasan projekat,a Arsenal mora mnogo toga da popravi kako bi uopste bio konkurentan za titulu pa cak i za top4.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 12.05.2018
17:50

Pa veci je izazov plus veca plata.