Englezi tvrde - Abramovič gubi strpljenje, neko od dva velika imena će zameniti Sarija!

Autor: Ivan Cvetković
petak 01.02.2019.
11:56
Izvor: Sportske.net

Hoće li plan Rusa uspeti?

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Ono što je trebalo da bude početak nekog novog Čelsija, moglo bi da se završi neslavno.

Roman Abramovič je otpustio Antonija Kontea kako bi na njegovo mesto doveo Mauricija Sarija koji započeo sezonu na sjajan način.

Ipak, nakon nekoliko loših rezultata došlo je do velikih trzavica na Stamford Bridžu.

Sada engleski mediji tvrde da su u klubu već spremili Sarijevog naslednika ukoliko ne ostvari minimum očekivanja - plasman u Ligu šampiona.

Prve želje vlasnika Romana Abramoviča su legenda kluba Frenk Lampard i proslavljeni Francuz Zinedin Zidan, tvrdi Ekspres.

Lampard radi veoma dobar posao u Derbiju koji se bori za ulazak u Premijer ligu, "Ovnovi" ne bi pravili problem ukoliko stigne poziv koji se ne odbija.

Sa druge strane, Zidan je slobodan agent, ali njemu bi više odgovaralo da posao započne od narednog leta. On bi u tim koji se takmiči u Ligi šampiona, a ako mesto u Londonu ostane upražnjeno to će značiti da Čelsi neće nastupiti u njoj...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ceks_FC_Chelsea
Saturday, 02.02.2019
11:19

neznam zasto se uopste diskutira o smeni trenera, jer ako hocemo nesto da promenimo to se ne menja od danas do sutra, nego mora se stati iza trenera i dati mu punu podrsku pa igraci nek vide gde ce hoce li igrati ili samo biti na terenu da ispune brojeve.
ko god hoce nek dodje da bude novi trener sa ovim igracima imace problem jer tu im je usadjen gubitnicki mentalitet a ti sto su imali pobednicki mentalitet ih je malo u ovom timu i onaj grb na dresu za ove igrace treba da bude malo mace a ne lav jer su sada male mackice.
puna podrska za trenera i na leto da se smeni dosta igraca; Alonso,Luiz,willian Pedro , Hazard, , kovacic , barkli, zapakosta, drinkwoter itd nisu to kalibar za chelsea , da se dovede jos neko iz omladince da stasava uz prvi tim i da se kupi jos neko ko ce da gine za klub ako treba , trebaju nam ratnici a ne mackice pedikirane i manikirane.

avatar
Marcos Alonso
Friday, 01.02.2019
23:25

Lamps ima sve sto je potrebno za vrhunskog strucnjaka,osim iskustva! Inteligencija i mentalitet su tu.

avatar
CheJuveAthl
Friday, 01.02.2019
19:41

Eeee ne radi se to tako.... Tri poraza, trener kriv za sve i odmah smena... Ako nije smesno ovo je zalosno...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 01.02.2019
15:41

Lampsi kad bi dosao uneo bi jednu potpuno novu energiju, covek je rodjeni pobednik. Strast, energija, srcanost pa to se oseti i preko malog ekrana.

avatar
conecorleone
Friday, 01.02.2019
15:30

Ne mogu da zamislim da covek koji je sinonim za LS dodje u ekipu koja igra LE,neostvariva misija za Celsi.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Friday, 01.02.2019
15:25

Može bilo koja varijanta od ove dvojice,samo neka ide Sari sa njegovom taktikom dodaj do besvesti ali nikako ne moj sutirati prema protivničkom golu.Neko kada udje da vidi statistiku misli Celsi ubio protivnika sa posedom a ono jedva dve šanse na utakmici,a protivnik iz jedva 30% poseda stvori tri puta više sansi.

avatar
Žex_plavac
Friday, 01.02.2019
14:38

Romanu bi bilo bolje da zameni upravu, i da dreši kesu.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 01.02.2019
14:07

Zidan uopste ne zeli da radi u PL

avatar
JFT96
Friday, 01.02.2019
13:50

Doce im lampard i taman tomori u odbranu umesto luiza i maunt umesto zorzinja koji je sada los..

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 01.02.2019
13:34

Nije kod nas do trenera pitanje. Da se dovede Zidan npr i da mu se da slobodne ruke u klubu onda bi covek napravio nesto ali nemozes ti sa onom guskom nista napraviti. Treba trener koji igra fin, brz i direktan fudbal recimo neko kao Poketino. U Celsiju je se sve urusilo kada je ova struktura kluba dosla tamo nekad od 2010 god. nakon toga i ona titula LS 2012 je zasluga stare armije ali nakon toga pojacanja vredna hvale se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Ja stvarno ne znam kako Abramovic to ne vidi, mislio sam da ce to dopustiti vracanjem onda Murinja ali nije uspelo. Ne verujem ni da ce Zidan doci ako ode Sari jer smo imali tu sansu i opet je dosao Sari.Lamps je jos uvek „sieov“ da ga iskoristimo a druge prilike da su otvorene a da vec nisu bile kod nas nema.

avatar
Rasel Krou
Friday, 01.02.2019
13:03

Ni Lampard a pogotovo Zidan nisu ludi da dodju u ovaj putujuci cirkus, ne treba im mrlja u karijeri. Alan Pardju ili Sam Olardejs su plafon za ovu ekipicu.

avatar
Devil born 1878
Friday, 01.02.2019
13:01

Evo zidan ce sigurno, lud je za plavom vrecom buva