Englezi smislili, neviđena završnica PL, kao u "vojsci"!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 30.03.2020.
11:38
Izvor: Sportske.net

Vlada za sada naginje ka ovim merama.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Ostrvo nastavlja borbu sa korona virusom. Do juče je testirano preko 127 hiljada ljudi. Pozitivno je bilo 19522 slučaja dok imamo i 1228 osoba sa smrtnim ishodom.

Premijer liga je stala, ekonomski pritisci su sve veći. Predlog smanjenja plata se nikome ne sviđa, ali izgleda da se na mnogobrojnim sastancima sa svim uključenim stranam došlo do nacrta rešenja.

Igraće se Svetsko prvenstvo u režiji Premijer lige!

Predlog je da se u junu i julu odigraju sve 92 preostale utakmice. Mečevi će se igrati u Londonu i okolini, što bi značilo da bi imali utakmici skoro svakog dana. Mere izolacije bi bile na visokom nivou, klubovi i igrači bi bili smešteni u hotele tako da ne bi imali kontakt čak ni sa svojim porodicama.

Engleska vlada podržava ovakav vid dogovor, smatraju da bi ovo olakšalo i sve oštrije mere samoizolacije na šta niko nije navikao. Naravno sve bi palo u vodu ako bi se jedan igrač zarazio, zato se i smatra da su letnji meseci pogodniji za nastavak takmičenja kada će po prognozama epidemija splasti a testovi i prateća oprema već biti na visokom nivou.

Ostaje nam da sačekamo, izgleda da je ovo jedina šansa da dobijemo kakav takav završetak Premijer lige. Videćemo da li bi ovakvu formulu mogli primeniti i ostale lige petice.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Tuesday, 31.03.2020
11:27
avatar
Rise up
Monday, 30.03.2020
12:23

Pa realno svaka liga moze da pocne u najgorem slucaju 1 jula i da se odigra sve za mesec-mesec ipo. Svaka dva dana mogu da se igraju utakmice.Klubovi imaju 25 igraca pa nek' ih rotiraju sve.Ne moraju uvek da igraju istih 11,ko ima bolju klupu odnosice pobedu.