Englezi podsetili Murinja, evo šta je rekao kada je on izbacio Junajted sa Portom!

Autor: Milovan Longinov
petak 16.03.2018.
15:24
Izvor: Sportske.net

Englezi su poznata zlopamtila.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Žoze Murinjo je iznervirao navijače Mančester junajteda, ali i čitavo ostrvo, svojom izjavom da je dva puta sedeo u stolici na Old Trafordu, sa Portom i Real Madridom, kada je izbacio "đavole" iz Lige šampiona.

Posebno se pamti Murinjov neverovatni dvomeč iz šampionske sezone sa Portom, kada je eliminisao veliki Mančester junajted iz Lige šampiona, a tada je Ser Aleks odbio da mu pruži ruku.

"Razumem njegovu emotivnu reakciju. Ser Aleks Ferguson ima igrače koji su među najboljim na svetu i oni jednostavno moraju bolje od ovog. Normalno je da čovek bude veoma tužan kada jedan tim, očigledno superioran u odnosu na svog rivala, ispadne sa deset puta većim budžetom", rekao je Murinjo 2004. godine.

Nešto slično se desilo i sada njemu, Sevilja je iznenadila Junajted i prošla u četvrtfinale, što je bio povod da ga Englezi podsete šta je tada rekao.

Eto, Murinju se onda makar u nečemu ispunila želja da bude kao Ser Aleks Ferguson, ali to nije dovoljno, moraće malo i da osvaja Premijer ligu i veće trofeje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Saturday, 17.03.2018
16:38

Odlazi od meneee,otici negde daleko,tamo gde te ceka neko... :D

avatar
Friday, 16.03.2018
16:43

Одлази Мурињо, ово што Манчестер приказује под твојом командом нема неку сврху ! Јеси бољи од Мојеса и Ван Гала, али се очекивало више - и по игри и по резултатима !

avatar
NikkiCFC
Friday, 16.03.2018
16:41

Takav je Murinjo celu karijeru. Briga njega za tim, arogantan je i samo gleda kako sebe da zastiti.

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 17.03.2018
18:33

Kakve veze ima koliko je dao kad je tim slab,moze i zvezda da plati Pavkova 100 miliona i samo ce uci u jos dublju dubiozu...Sancez je istrosen igrac koji gleda da zaradi sto vise dok jos uvek moze...Pogba je odlican vezni ali ocekivanja fanova su nerealna...Lukaku je prosecni spic koji je fizcki malo dominantniji od ostalih..Ko je nametnuo tu sumanutu logiku da pogba mora da resava utakmice kao Mesi i lukaku da reseta kao Ronaldo...Sta novac kojim su placeni? Taj novqc danas ne vredi nista posto ce posle svetskog svaki iole korektan igrac vredeti 200 miliona

avatar
Friday, 16.03.2018
16:34

Ovaj je gori od mene,ja sam bar iskren pa priznam:)Salu na stranu JUnajted najveca bruka ovogodisnje LS,toliko novca,takvi igraci protiv Sevilje su izgledali kao Skoda koja pokusava da se trka sa BMW!!!

avatar
Logika i argumenti
Friday, 16.03.2018
16:47

A realno brate koji crni igraci,sam krem svetskog fudbala igra u PSG,Realu,Barsi,Bajernu i Juveu...Tu su jos Siti i Atl celsi i tot...Lukaku bolji od kog spica? Pogba bolji od kog veznog? Sancez booji od kog krila? Ajde matic djene djene kidao bi se sa busketsom,kanteom i slicnima...Jedino je De gea tu proverena svetska klasa...

avatar
NikkiCFC
Saturday, 17.03.2018
16:58

Ali on je tog Pogbu platio 100 miliona, Lukakua 90, Sancez bi isto kostao da mu nije isticao ugovor. Potrosio je ogroman novac i nema opravdanje da ispadne od Sevilje koja nikad nije dala vise od 20-25 za igraca.

avatar
mrancic
Friday, 16.03.2018
17:15

Bravo!Pored lošeg Murnja i očajnog skautinga Junajted nema kvalitet za bolje.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 16.03.2018
17:09

Pare ne garantuju kvalitet. Dzons,Smoling,Jang,Lingard,Rasford... nisu oni vrhunski igraci,Rasford moze da bude ali sad nije. Ovi drugi ponekad odigraju dobro ali ponekad nije dovoljno da se postigne nesto vise. Pogba je dobar ali neozbiljan,Lukaku je mene prijatno iznenadio a Marsijal i Sancez su uguseni defanzivnom taktikom. Valensija,Mata i Erera imaju svojih kvaliteta ali kad uporedis to sa Realovim,Barsinim ili igracima nekih drugih timova,opet nije dovoljno dobro. Daleko od toga da je Junajted slab tim,ali nema tu dovoljno jakog igrackog kadra (pogotovo u odbrani) da se uradi nesto ozbiljno. Jos kad dodas na to Murinja,savrsen spoj za neuspeh.

avatar
Friday, 16.03.2018
16:31

pregazilo ga vreme