Englezi i Nemci bez golova, ali zato Meksikanci i Belgijanci...

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 10.11.2017.
23:10
Izvor: Sportske.net

Odigran je veliki broj prijateljskih utakmica danas, a izdvajamo samo neke.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Nekoliko derbija, pravih pripremnih utakmica za Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

Dve utakmice od kojih smo dosta očekivali, a malo dobili su utakmice Poljska - Urugvaj i Engleska - Nemačka, obe su završene bez golova.

Prva će se pamtiti i po poslednjem meču na golu reprezentacije Poljske Artura Boruča, on je večeras završio reprezentativnu karijeru, rešio je da pruži šansu mlađima.

Osim toga, ništa se bitnije nije dešavalo, nismo gledali Luisa Suareza i Roberta Levandovskog, možda i dvojicu od petorice najboljih napadača na planeti.

Engleska i Nemačka su na "Vembliju" takođe odigrali bez golova, Nemci su možda bili bolji, ali nisu iskoristili svoje prilike.

Naš doskorašnji protivnik iz grupe u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ekipa Velsa, gostovala je Francuskoj na stadionu "Francuska" u Sen Deniju, a domaćin je lagano slavio golovima Grizmana i Žirua, na kraju je bilo 2:0.

Svakako je najzanimljivije bilo u utakmici Belgije i Meksika.

Reprezentacije koje su se među prvima plasirale na Svetsko prvenstvo u Rusiji su odigrale meč sa 6 golova, a pobednika na kraju nije bilo. Eden Azar je doveo domaće u prednost, ali je Guardado izjednačio krajem prvog poluvremena.

Lukaku je doneo novu prednost domaćima, ali su gosti preko Lozana uspeli da preokrenu za samo 4 minuta, pa je u 60. minutu na semaforu pisalo 2:3!

Ipak, Romelu Lukaku deset minuta kasnije donosi izjednačenje domaćima.

Od ostalih rezultata, izdvajamo pobedu Ukrajine nad Slovačkom od 2:1, kao i pobedu Gruzije nad Kiprom od 1:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke