Englez odjavio Junajted!

Autor: Beta Beta
sreda 11.09.2019.
13:57
Izvor: Beta

"Crveni đavoli" nisu uspeli da ubede jednog od najtalentovanijih fudbalera današnjice.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Sportski direktor Borusije iz Dortmunda Mihael Cork rekao je da fudbaler Džejdon Sančo ovog leta nema nameru da pređe u Mančester junajted.

Sančo je u avgustu 2017. godine iz Mančester sitija prešao u Dortmund, gde se probio prošle sezone, kada je u Bundesligi postigao 12 golova i imao 14 asistencija.

Za 19-godišnjeg engleskog fudbalera ovog leta bio je zainteresovan Mančester junajted.

Cork je rekao da klub nije želeo da proda Sanča ni po koju cenu, ali da ni fudbaler nije želeo da ode u Mančester.

"To je vruća tema. Organizovan je sastanak, Mančester junajted je pozvao konsultanta. Nismo želeli da prodamo Sanča, ali ni fudbaler nije želeo da ode ovog leta", rekao je Cork, preneli su britanski mediji.

Sančo je ove sezone za Borusiju postigao dva gola i imao tri asistencije, a igrao je za reprezentaciju Engleske u subotu protiv Bugarske (4:0) i sinoć protiv tzv. Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020.

Engleska je pobedila sa 5:3, a Sančo je bio dvostruki strelac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adi237
Wednesday, 11.09.2019
17:23

Ja u tekstu nigdje ne procita da je odjavio junajted...pise prvo da ga borusia ni po koju cjenu nebi prodala i onda da on nije htio ici. Kako mozes nekog odjaviti ako ga klub nece da proda...onda stavite Pogba odjavio real jer pogbi junajted nije dao da ode.

avatar
Medison
Wednesday, 11.09.2019
16:07

Zaista nema potrebe od to "tzv" ispred Kosovo

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 11.09.2019
14:31

Momak je izjavio da navija za Celsi. Ako se plasiramo u top 4 onda mozemo da ga dovedemo, u suprotnom ce biti jako tesko

avatar
riquelme
Wednesday, 11.09.2019
14:31

Bice Mancesteru sve teze. Poslednji presek je bio pred Murinja. Tada su ili trebali da se odluce za njega i tu vrstu fudbala koja bi sigurno donela rezultate uz igrace koje on hoce ili umesto njega da su doveli atraktivnog, lozackog trenera koji bi i igrace privoleo da dodju. Kao sto je Lìverpul doveo Klopa. Cak mozda i ono dete sto je razbijalo sa Hofenhajmom ili naravno Poketinjo. Ali mislim da se bas kasni. Sada ce i Ole dobiti 3 godine zbog cestih rezova a ocigledno niko nece u MU ako mu ne das 2 puta vecu platu nego koju mogu dobiti po ostalim dominantnim klubovima.