Engleska bruji o njegovoj najavi - Nemanja Vidić prelomio, sledi novi veliki izazov!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.11.2018.
09:43
Izvor: Sportske.net

Izgleda da više nema nikakve dileme.

EPA/ALBA VIGARAY
EPA/ALBA VIGARAY

Povezane vesti

Proslavljeni srpski fudbaler, nekadašnji kapiten Mančester junajteda sa kojim je osvojio pet premijerligaških titula i jedan trofej Lige šampiona, Nemanja Vidić, gostovao je juče na jednoj britanskoj televiziji kao stručni konsultant tokom derbija između Mančester sitija i Mančester junajteda (3:1).

Posle poraza njegovog nekadašnjeg kluba, mnogi su možda očekivali njegove kritike na račun Žozea Murinja, ali Vidić to nije želeo da čini iz razloga koji je privukao ogromnu pažnju.

''Da budem iskren, želim u budućnosti da se bavim trenerskim poslom. Nije fer da kritikujem Murinja, kao neko ko bi u budućnosti mogao da postane trener. On je osvojio brojne trofeje.

Ovo nije Mančester koji smo navikli da gledamo, ovo je Murinjov Mančester i kada je on došao u klub morali ste da prihvatite da će on forsirati ovakav stil fudbala. To je stil fudbala koji je gajio i u Interu, Čelsiju manje ili više, a u Realu je možda bio malo otvoreniji. Jednostavno, to je Murinjov fudbal'', istakao je Vidić.

Britanski mediji kao da su jedva dočekali ovu Vidićevu najavu, pa neki od njih, poput ''Dejli Stara'', danas u prvi plan ističu kako Nemanja Vidić ''želi da postane trener Mančester junajteda''.

Naravno, i mi bismo voleli da se ovo obistini, bilo bi fenomenalno videti Nemanju i u toj ulozi na Old Trafordu...

Screenshot: Daily Star

naslov


-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaVidic No1.
Monday, 12.11.2018
13:01

Pa ne bi se utakmica propustila.

avatar
Nerealno realan
Monday, 12.11.2018
12:50

Ja ne znam jel sam ja lud, ali ja nigde nisam cuo ili procitao da je Vidic rekao da bi bio menadzer Mancestera!? :)

avatar
Nemanjici
Monday, 12.11.2018
12:30

To sto Murinjo igra vise se ne igra..ne.a tu tecne igre niti igraci znaju kako da se ponasaju kada gube a kako kada vode. Pomalo je sve konfuzno a o takticmi resenjima da ne pricamo. Jednostavno izvaljen je a nista nije uradio kako bi njegova filozofija napredovala,nadogradila se. Visoke lopte,drvo felaini itd to u modernom fudbalu ne ide vise. Gde si ti video da u vezi imas tri drveta? Matic. Pogba. Felaini. Kod Murinja tehnicari umiru placuci

avatar
Bookmaker81
Monday, 12.11.2018
13:06

Ni jedan od ovih igraca nije "drvo" . Druga je stvar sto je Murinjov sistem takav kakav je.

avatar
NikkiCFC
Monday, 12.11.2018
12:09

Vidic da bude trener? Pa to je smesno i pomisliti. On je uvek bio onaj sirovina igrac nije se tu mozak nikad koristio. Isto vazi i za Ria i Terija. Pa njih samo visina diskredituje za ovaj posao jer nauka je nepogresiva.

avatar
NemanjaVidic No1.
Monday, 12.11.2018
13:02

pogresno je sto je tebi dozvoljeno da komentarises.

avatar
Bookmaker81
Monday, 12.11.2018
13:04

Da li ti znas sta znaci DISKREDITOVATI? Na koju nauku se pozivas?

avatar
Agent Provocateur
Monday, 12.11.2018
11:36

Polako, prvo postani trener bilo koje ekipe pa uradi nesto pa stepenica po stepenica. Klupa junajteda uopste nije lepo mosto u poslednjih 5 godina i ne izgleda da ce se to menjati.

avatar
Curva Sud Milano
Monday, 12.11.2018
11:02

Niko ne voli Murinjov fudbal i to je istina. Moje mišljenje je da je on trener za jake ekipe kojima uvek malo falilo da postignu uspeh jer je nešto nedostajalo, onda dođe on dovede 2-3 igrača koje će uklopiti u sistem i napasti sve moguće titule i u tome je uspevao. Sad je problem što u Mančesteru on nema nikakvu ekipu niti timski duh kao što je imao u npr Interu, već skup igrača koji su preplaćeni i tu su dok im neko drugi ne bude ponudio nešto bolje. Junajted je pogrešio jer Murinjo nije trener koji pravi i formira igrače i ostaje u timu više godina, što oni i traže od odlaska Fergija, već neko ko vidi šta fali dobroj ekipi i to nadogradi, stil fudbala neću da komentarišem ipak je čovek osvojio brdo trofeja.

avatar
DekiStankovic5
Monday, 12.11.2018
14:54

Bravo,dobar komentar,rekao si sustinu.