Engels rešio derbi, slave Srbi iz Pireja!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.10.2017.
22:14
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Grčke uhvatio je priključak za liderom prvenstva pošto je istog savladao u velikom derbiju 8. kola Super lige.

Beta/AP Photo/Yorgos Karahalis
Beta/AP Photo/Yorgos Karahalis

Povezane vesti

Veliki derbi Grčke odigran je večeras u Pireju u okviru 8. kola Super lige, a više razloga za radost imali su Srbi iz redova Olimpijakosa.

Aktuelni šampion savladao je pred svojim navijačima PAOK rezultatom 1:0 (0:0) i tako uhvatio priključak za crno-belima iz Soluna.

Gol koji je rešio pitanje pobednika postigao je Belgijanac Bjorn Engels u šestom minutu nastavka posle velike gužve u kaznenom prostoru gostujućeg tima.

Srpski internacionalci iz redova domaćeg tima počeli su utakmicu na klupi za rezerve ali su Saša Zdjelar i Uroš Đurđević dobili priliku u samoj završnici što nije bio slučaj sa Jagošem Vukovićem.

Aleksandar Prijović proveo je svih 90 minuta na terenu ali nije uspeo da pomogne svom timu da izbegne prvi poraz u tekućem prvenstvu.

PAOK ostaje lider na tabeli grčke Super lige sa 15 bodova ali će AEK u slučaju pobede nad Atromitosom preuzeti prvo mesto jer ima bod manje od crno-belih. Olimpijakos posle očajnog starta sezone zauzima treće mesto sa 14 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke