Empoli se ne predaje, nastavlja se tmurno proleće Fiorentine, Vlahović propustio najbolju priliku!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.05.2019.
14:24
Izvor: Sportske.net

Veoma važna pobeda Empolija u borbi za opstanak, Fiorentina produbila rezultatsku krizu.

Beta/Gianni Nucci/ANSA via AP
Beta/Gianni Nucci/ANSA via AP

Povezane vesti

Novi poraz Fiorentine, već treći uzastopni, a četvrti u poslednjih pet utakmica, uz samo jedan osvojen bod u tom periodu.

Tim iz Firence je očajan niz nastavio i danas na gostovanju ekipi Empolija, koja je trijumfovala sa 1:0 i došla na prag izlaska iz zone ispadanja, sa dva boda manje od Udinezea, na tri kola pre kraja sezone.

Ključni trenutak u današnjem meču dogodio se u 55. minutu, kada je na asistenciju Di Lorenca, Dijego Farijas zatresao mrežu gostiju. Fudbaler Empolija bio je bolji u skoku od našeg Milenkovića, golman Lafont bio je nemoćan u toj situaciji - 1:0.

Fiorentina je mogla danas do boljeg rezultata, utisak je da je zaslužila bar remi, ali svoje prilike nije koristila. Jednu od najboljih imao je naš mladi napadač Dušan Vlahović u finišu meča, kada je odlično šutirao glavom posle centaršuta sa desne strane, ali je golman domaćih Dragovski još bolje reagovao.

Vlahović je zamenio Mjurijela u 67. minutu, a Nikola Milenković je odigrao ceo meč na poziciji štopera u ekipi Fiorentine.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke