Emeriju rok mesec dana, stiže Gvardiolina "senka"?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 04.11.2019.
12:31
Izvor: Sportske.net

Španac uopšte nije miljenik "tobdžija".

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Arsenal je odigrao dve utakmice zaredom kući i u oba duela je osvojio po bod.

Posle najnovijeg remija sa Vulvsima onlajn anketa od 55 hiljada navijača kluba iz Londona je velikom većinom, čak 88 procenata, odlučila da želi novo lice kraj aut-linije svog kluba.

Čelnici "tobdžija" su po nekim navodima sa Ostrva već imale sastanak sa Murinjom, tako da je jasno koliki je pritisak nad Emerijem.

Engleski Metro navodi da je realnija i sigurnija meta nekadašnji igrač i kapiten Arsenala Mikel Arteta. Španac već neko vreme peče zanat kao Gvardiolina desna ruka u redovima Mančester Sitija, sam Pep ga je par puta isticao kao svog naslednika po odlasku sa "Etihada".

Croatia Soccer Champions League

Emeri navodno ima rok od mesec dana da konsoliduje ekipu i vrati se u bitku za Ligu šampiona do Božića. Već u narednom kolu nekadašnji trener PSŽ-a ima veliki izazov pošto gostuju na "King Pauer" stadionu Lesteru, koji igra u odličnoj formi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Monday, 04.11.2019
15:25

Ako ovako nastavi da igra,vec u subotu mu Lester urucuje otkaz.

avatar
Provokator
Monday, 04.11.2019
15:07

Rok od mesec dana ? Znaci da ce se vratiti u trku za top4 ili unistiti sezonu . Takav rizik nece ni jedan veliki tim sebi dopustiti. Jasno je u Arsenalu da im trofeji nisu glavni prioritet i da zele sto manje promena . Bayern je vec otpustio svog trenera , a prilicno sam siguran da on nije tu jedini krivac za rezultate , u Arsenalu je jedini krivac Emery.

avatar
Непобедиви
Monday, 04.11.2019
14:16

Situacija je jasna. Arsenal igracki nije ni blizu top4. Sto se pre rese Emerija, to su sanse vece da se tim konsoliduje. Moja zelja je, kao i posle odlaska Vengera, prvo Brendan Rodzers, a odmah za njim Mikel Arteta. Imam osecaj da je Arteta sledeci veliki trener u svetu fudbala. Samo, sumnjam da ce ga Siti pustiti sada i da ce on ikada voditi Arsenal jer deluje kao neko ko je mrgud i kao neko ko nije zaboravio da smo ga ispalili u poslednjem trenutku zbog Emerija. Murinja ne bih voleo na klupi Arsenala nikako.

avatar
StefanK
Monday, 04.11.2019
13:58

Kakvih crnih mesec dana..Ja bih ga vec sad otpustio, dok nas ne postavi u poziciju da top 4 bude samo misaona imenica, jer je ocigledno da covek ne zna gde bije..Mi svako kola imamo novu formaciju i nekoliko novih igraca..Umesto da svi klinci igraju LE i kupove, a u ligi bre da igraju ovi stariji i klinci da budu izmene on izmislja nesto svake nedelje i mi pucamo..Jos sad izjavio da je takticki sve bilo kako treba, aloo!? Da tim dozvoli 25 suteva ka golu kod kuce i ti izjavis da je takticki bilo dobro, kao da nas zeza lik namerno..Kao igra na go vise, a mi se mucimo i u napadu i u odbrani..Tako da se nadam da sledeci vikend otkaz i onda bar ko god dodje ima tu reprezantativnu pauzu da ih trgne koliko bilo ako je moguce..