Emeri: ''Uživamo u Ligi Evrope''

Autor: Beta Beta
petak 06.05.2016.
12:11
Izvor: Beta

Trener Sevilje Unaj Emeri rekao je da njegovi fudbaleri uživaju u Ligi Evropa i dodao da teško španski tim može da se smatra favoritom u finalu protiv Liverpula.

BETA/AP Photo/Czarek Sokolowski
BETA/AP Photo/Czarek Sokolowski

Povezane vesti

"Teško je u ovakvim situacijama biti realan... Igramo treći finale u nizu i stvarno uživamo. Špansko finale bio bi sjajno, ali protiv Liverpula će biti jako teško. U ovom trenutku želimo uživati u ovom uspehu. Naporno smo radili da stignemo tu gde smo sada", rekao je Emeri posle plasmana u finale Lige Evropa.

"Mislim da se posle plasmana u finale svi navijači Sevelije osećaju posebno, jer nam je ovo takmičenje donelo mnogo toga", dodao je on.

Dvostruki uzastopni osvajač Lige Evropa Sevilja plasirala se sinoć u finale tog fudbalskog takmičenja, pošto je na svom terenu u revanš utakmici polufinala pobedila Šahtjor iz Donjecka sa 3:1, te ukupnim rezultatom 5:3 eliminisala ukrajinski tim.

"Morali smo da znamo kako da se nosimo sa situacijom. Kao i tamo, utakmica je počela ludo. U drugom delu tim je reagovao na pravi način. Odigrali smo veoma dobar meč. Gol nam je dao samopouzdanje da igramo onako kako želimo
", rekao je Emeri.

"Nama je kroz ovo takmičenje jednostavnije da izbori plasman u Ligu šampiona, što je naš cilj", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Friday, 06.05.2016
12:58

Ovaj čovjek radi pravi posao u Sevilji već duži niz godina. Osrednji klub, skromnih finansijskih mogućnosti, a najtrofejniji u LE. Klub koji je obilježio poslednju deceniju LE. Kako god da odigraju u finalu protiv Liverpula, treba im odati priznanje i duboko poštovanje za sve što su dali fudbalu i nama neutralnim gledaocima. Sada naspram sebe imaju jedan finansijski moćan klub, s bogatom istorijom, koji, čini se, kako stvari stoje, ide pravim putem ka nekim novim slavnim danima. Ko god da osvoji LE ove sezone, neće biti nezasluženo, jer su obe ekipe bile fantastične i pružile najljepši fudbal, dopadljiv svakom obožavaocu fudbala. Da zaključim i kažem, da je ovo duel dva sjajna trenera, s posebnom energijom, harizmom, karakterom i specifičnom filozofijom igre. Tell the chidren the truth!

avatar
Emre Can
Friday, 06.05.2016
12:21

Nadam se da nećete uživati u finalu, čvrsto verujem u to!!

avatar
Friday, 06.05.2016
12:16

Vidi se:-D Unaj, zavrsi tu posao kako najbolje znas i dodji u moj Milan da haramo, vreme je za malo veci izazov:-D Ej, bre, pa nece valjda Vincenco to da ti uzme:-D