Emeri sprema čistku u Arsenalu, ovo je "lista za odstrel"!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 09.05.2019.
10:15
Izvor: Sportske.net

Na izlaznim vratima londonskog kluba igrači sa manjom minutažom, ali i najplaćeniji.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Nakon što je Arsenal propustio priliku da se kroz Premijer ligu plasira u Ligu šampiona i naredne sezone, u Londonu su na redu veliki rezovi.

Naravno, i dalje su igri za elitno evropsko takmičenje ukoliko osvoje Ligu Evrope, ali to ne menja stvari, petorica su na listi odlazaka.

San prenosi da Unai Emeri želi da proda Mesuta Ozila, Henrika Mhitarijana, Karla Dženkinsona, Škodrana Mustafija i Mohameda Elnenija.

Dok igrači poput Dženkinsona i Elnenija kubure sa minutažom, Ozil, Mhitarijan i Mustafi su razočarali svojim partijama, pa Španac želi da napravi veliki rez u svojoj ekipi.

Ove prodaje će biti i dobar način da se zaradi ozbiljan novac pred predstojeći prelazni rok u kojem treba očekivati i dosta novih lica ukoliko svi pomenuti igrači odu iz kluba. Uz to treba reći da je Ozil najplaćeniji igrač u klubu, te bi njegov odlazak pozitivno uticao na budžet.

Mesut Ozil Arsenal Mancester junajted

Sa druge strane, Mustafi se našao na velikom udaru navijača poslednjih nekoliko meseci i mnogi smatraju da je vreme da reprezentivac Nemačke napusti klub.

Na kraju sezone otići će i Aron Remzi, Deni Velbek i Petr Čeh, nema sumnje da će "Tobždije" izgledati dosta drugačije u narednoj sezoni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arsenal Gunners(sta nam uradiste sportske:D)
Thursday, 09.05.2019
15:46

Stoperi, bekovi, od cega svi za prvu postavu sem desni bek, tu zamjena za Beljerina
Rabioa po svaku cijenu dovesti
Krilo obavezno, da ne gledam mucenje i sledece sezone
Napad je dobar, ali Obamejang ne smije ostati nedodirljiv i sledece sezone..ove je mahom bio uzasan i nije zasluzivao da igra..Davati sansu mladim engleskim igracima, Nelsonu prije svih
Ako se nema para za igraca veceg kalibra, ili ako ne zele prosto u Arsenal..a nema se ni para, niti oni zele u prosjecan klub, sto Arsenal vec godinama jeste, onda niposto ne dovoditi igrace iz Betisa i sl..bolje dovoditi igrace koji su naviknuti na PL, pogotovo kada je rijec o stoperima..Ima se para sigurno za toliko, te stoga ako se to ne uradi sledece sezone, nego se udje u sezonu sa podjednako razvaljenim timom, onda adios Arsenal od mene, bilo je zadovoljstvo biti simpatizer, navijac, kako god hocete, ovog kluba, al ja stvarno onda vise ne mogu..dosta su mi zivot skratili do sada.....

avatar
Djalminhaaa
Thursday, 09.05.2019
14:15

Neka povedu i dzaku sa sobom... Apsolutno nam nije potreban, a neki euro se moze i za njega dobiti... Dovesti cetiri krstena igraca za te pare i pare od budzeta.

avatar
Kico14
Thursday, 09.05.2019
10:59

Nek doda jos i Ivobija!

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 09.05.2019
10:33

Dzaku isto prodati,ja ne znam sta on vidi u njemu.Kakva statistika kad covek jednim potezom sve pokvari i tako u nedogled.Tu su jos i Lihstajner kojem istice ugovor i Ivobi koga treba ili prodati ili na pozajmicu.

avatar
Непобедиви
Thursday, 09.05.2019
10:29

Ceh, Velbek i Remzi su i zvanicno zavrsili karijere u Arsenalu. Takodje, ove sezone isticu ugovori Dzenkinsonu, Lihstajneru i Monrealu, pri cemu se najavljuje da ce samo Monrealu da se aktivira klauzula o produzetku ugovora na jos godinu dana. Voleo bih kada bi otisli i Elneni, Mustafi i Mikitarijan.