Emeri otkrio kog igrača Arsenala je želeo u Parizu!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 21.10.2018.
22:06
Izvor: Sportske.net

Nije uspeo da ga dovede u PSŽ, ali zato sada sarađuju u Londonu.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Arsenal je ovog leta promenio trenera, prvi put posle više od 20 godina na klupi Arsenala je neko novo lice, Arsen Venger je napustio kormilo, a navijači se nadaju da bi Unaj Emeri mogao da vrati ovaj londonski klub na stare staze.

Pre Arsenala, Emeri je bio trener PSŽ-a, a nedavno je izjavio da je pokušavao da dovede Lakazeta u ovaj francuski klub.

Francuz je ponikao u Lionu i igrao je za prvi tim Liona od 2010. do 2017. godine, kada je prešao u Arsenal za 50 miliona evra. Dugi niz godina su ga želeli mnogi timovi širom Evrope, a među njima je bio i PSŽ sa Emerijem na čelu.

"Kada sam stigao u Pariz, mi smo razmišljali o dovođenju Lakazeta", započeo je Emeri.

"Čelnici PSŽ-a su bili oduševljeni Lakazetom i želeli su ga u timu, Stalno su pričali o njegovim kvalitetima i da je on igrač za taj tim. On je tad bio u Lionu i nije bilo lako dovesti bilo koga iz tog tima, ali oni su pokušavali."

Emeri je takođe izjavio da se on odlično prilagodio i da pruža odlične partije u Premijer ligi. Rekao je da je presrećan što ga ima u timu i da on može još da napreduje.

Dvadesetsedmogodišnji napadač je odigrao 49 utakmica za Arsenal i postigao 22 gola. Zajedno sa Obamejangom predstavlja glavnu pretnju protivnicima.

Lakazet

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke