Emeri konačno sa dva napadača! (SASTAVI)

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 02.09.2018.
14:14
Izvor: Sportske.net

Danas će na programu biti tri meča u Premijer ligi, a prvi će odigrati Kardif i Arsenal.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Juče smo imali par iznenađenja kada su rezultati u pitanju, a sada imamo blago iznenađenje kada je postava Arsenala u pitanju.

Konačno će Emeri igrati sa dvojicom napadača, na oduševljenje brojnih navijača ovog tima, ali nema reprezentativca Jermenije u startnih jedanaest?

Arsenal : na golu Čeh, u odbrani Beljerin, Mustafi, Sokratis i Monreal. Na sredini su Genduzi, Džaka i Ozil. Po krilima će verovatno biti Remzi i Obamejang, a u napadu Lakazet.

Što se tiče odbrane, Emeri nije menjao apsolutno ništa, vratio je Ozila u tim, a interesantno je da nema Mikitarijana u startnih 11. Mnogi su zamerali Emeriju što Lakazet ne igra od starta jer očigledno je bilo da kad on uđe u igru, totalno razmrda tim i Arsenal igra znatno bolje, sada se trener odlučio da pokuša sa njim od starta utakmice.

Kardif : na golu je Eteridž, u odbrani Manga, Morison, Bamba i Benet, na sredini Arter, Kamarasa i Rals, a u napadu Vord, Rid i Hojlet.

Dosta izmena je napravio trener Kardifa u odnosu na prethodni meč kada su gostovali Hadersfildu, ali te promene su uglavnom u napadačkom delu, odbrana je identična, a videli smo da su u stanju da igraju na 0:0, a imaju i fantastičnog golmana koji ih je mnogo puta spasio u prva tri kola.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke