Emeri jasan, finale u Bakuu nije borba za Ligu šampiona!

Autor: Beta Beta
utorak 28.05.2019.
18:58
Izvor: Beta

Trener fudbalera Arsenala Unaj Emeri rekao je danas da je trofej Lige Evropa svakako cilj, bez obzira na to što donosi plasman u Ligu šampiona.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

"Prvi cilj je trofej, svakako, a tek posle dolazi plasman u Ligu šampiona. Borili smo se da dođemo do ovde i sada želimo da pokažemo šta umemo. Igrači moraju da znaju da je ovo poseban trofej, biće nam potrebno da svi rade sve što mogu na terenu", rekao je Emeri na konferenciji za novinare u Bakuu.

Arsenal će sutra igrati protiv Čelsija u finalu Lige Evropa.

"Naš cilj je bio da se plasiramo ove sezone u Ligu šampiona, bez obzira da li kroz Premijer ligu ili Ligu Evropa. Ovo je naša šansa. Biće teško jer Čelsi poput nas ima mnogo veoma dobrih fudbalera"
, kazao je Emeri.

Fudbaler Arsenala Sokratis Papastatopulos je rekao da je Čelsi ozbiljan protivnik.

"To je ozbiljna ekipa, koju ne čini samo Eden Azar. Poštujemo ih, ali želimo da igramo svoju igru. Ako želimo da igramo Ligu šampiona naredne sezone, moraćemo da pobedimo. To je dodatni motiv. Ovde smo da bismo pobedili, daćemo 100 odsto i ne želim da razmišljam negativno"
, rekao je Papastatopulos.

Finale će početi sutra u 21 sat na Olimpijskom stadionu u Bakuu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 28.05.2019
22:52

Ja upozoravam ovaj trener je komedija i nista bolji od Wengera samo je nastavio gdje je Wenger stao .Ali moram biti realan ovaj covjek je ubica za Euro ligu covjek je sa Seviljom prekucavao ovo takmicenje cini mi se 3 titule im je donio i Celzi mora da se pazi.Ima neka hemija izmedju njega i Euro lige zna je u dusu Emery ali nadam se da sutra gubi napokon neko finale ...

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 28.05.2019
20:26

Sto bi rekao brat Djani visoki presing na zadnju liniju Celsija i bez Mustafija u timu.Ako to bude uradio,Arsenal dobija sa 2:0 :D