Emeri broji sate, da li je ovo novi trener Arsenala?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 29.11.2019.
09:40
Izvor: Sportske.net

Izgleda da Španac neće dočekati vikend na klupi, posle očajne serije. U nedelju gostuju protiv Noriča, izgleda da klub neće čekati.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Iako je ranije rečeno da će Emeri dobiti šansu do početka decembra, kako sada stvari stoje neće dočekati poslednji mesec u godini kao menadžer Arsenala.

Situacija je očajna, poraz od Ajntrahta je i sedmi meč bez pobede, "Guneri" deluju kao razbijena vojska i čak ni Raul Sanilehi i Edu, dvojica ključnih ljudi u sportskom sektoru ne mogu da odbrane Španca.

Danas će u Arsenalu biti doneta odluka, priča se da će Emerija zameniti u nedelju Fredi Ljungberg, klupska legenda. On je asistent Špancu i trener rezervne ekipe, na to mesto došao je umesto iskusnog Stiva Boulda koji se povukao u akademiju.

Ljungberg nije rešenje za duži period, ali sedeće na klupi do Arsenal ne nađe novog trenera.

Problem sa Nunjom Espiritom Santom je to što ne želi da dođe usred sezone, a Alegri je čini se nerealna meta. Možda je i najveći problem kluba što ne vide zamenu za Emerija u tako kratkom roku i što će morati da čekaju leto. Ali, ovakav Arsenal gubi svaku nadu da se vrati u Ligu šampiona, ako ponovo "izvise", novca za transfere neće biti, tačnije moraće da prodaju najbolje.

Videćemo kako će se završiti, Emeri ima ugovor do kraja sezone, otkaz pre toga klub će koštati oko šest miliona evra, pet za Španca i ostatak za njegov stručni štab.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Topovi nad Londonom
Friday, 29.11.2019
13:21
avatar
Igors Stepanovs
Friday, 29.11.2019
12:33

Fredi do kraja ako nema neko realniji i bolji.Nije kao da nismo navikli na propast sezone vec u novembru.A opet mozda sa Fredijem ispadne nesto.

avatar
Provokator
Friday, 29.11.2019
11:05

Milan v2 . Samo sto u Arsenalu nema interesovanja da se nesto promeni.

avatar
5Agger5
Friday, 29.11.2019
20:14

Jer je Kronke gazda kluba! Misli da je evropski sport isto sto i Americki NFL ili NBA! Ne razume da sa slabijim rezultatima dolaze i manje zarade od sponzora, ulaznica za utakmice i plasmana! Kad neko normalan preuzme Arsenal oni ce se vratiti gde im je i mesto! Ja bih voleo da se to sto pre dogodi!