"El Pistolero" razmišlja samo o tripleti

Autor: Stefan Matić
petak 01.02.2019.
19:49
Izvor: Sportske.net

Barselona je i dalje u odličnoj poziciji na sva tri fronta.

EPA-EFE/TONI ALBIR
EPA-EFE/TONI ALBIR

Povezane vesti

Iskusni Urugvajac ne vidi zašto njegova ekipa ne bi bila među favoritima u sva tri takmičenja.

Katalonski klub je trenutni lider u Primeri gde beži pet boda Atletiko Madridu, takođe su se plasirali u polufinale Kupa Kralja gde ih čekaju dueli sa Real Madrido dok se u Ligi šampiona susreću sa francuskim Lionom.

U intervjuu za Mundo Deportivo tridesetdvogodišnji napadač je iskazao svoje poverenje u tim.

"Imamo obavezu da probamo i osvojimo sve, takav je naš mentalitet. Prošli smo u polufinale kupa, vodimo u La Ligi dok u Ligi šampiona smatramo da imamo dovoljno iskustva za bilo šta.",izjavio je igrač Barselone.

Suarez je takođe potvrdio da je povreda za njega prošlost i nema da nema potrebe za operacijom njegovom problematičnog kolega.

Da li delite mišljenje Urugvajca, mogu li da "počiste" konkurenciju na svim frontovima?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 01.02.2019
22:55

Sve je moguce sa Barcom, posto je ona jako ozbiljna i dobra ekipa sve se moze desi, samo ako se ne podplacuju sudije, i da pod uslovom RADI VAR, ako on ne radi onnda ce biti teesko za Barcu, kao naj bolju ekipu na svetu!

avatar
Rise up
Friday, 01.02.2019
21:38

Ako cemo objektivno tesko da mogu uzeti LS pre svega zbog Valverdea.Taktika mu je ziheraska.Pike i Roberto su losi u odbrani gotovo svaku utakmicu,doduse Roberto nije kriv jer je veznjak,a ne bek.Sredina dosta spora ,a tu je Rakitic najveci problem.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 01.02.2019
21:26

U LS im je vec par sezona cetvrtfinale maksimum tako ce biti i ove sezone

avatar
Badr Hari
Friday, 01.02.2019
22:10

Ako je Real mogao da preskoči 1/4 finale KK zašto i Barsa ne bi preskočila 1/4 finale LŠ? :D

avatar
conecorleone
Friday, 01.02.2019
21:09

Fuertes,Ernandez,Ernandez i Lahoz se slazu sa Suarezom :D

avatar
Armani
Friday, 01.02.2019
21:35

Ernandez,Ernandez je ona sto ne prizna gol u sevilli kad lopta udje za 2 obujma,a Lahoz je sto je ukrao Barsi titulu 2014g.protiv Atletica.. Lahoz izlazi kao I Manzano s vrecicama iz ureda Pereza...daj mi reci kako se zvao onaj sto vam je sudio penal u kupu protiv Seville kada je James gurnuo Modrica?

avatar
Badr Hari
Saturday, 02.02.2019
22:39

Misliš bio bi fazon da on odgovori na bilo koje pitanje? Ali pošto nismo doživeli taj fazon (niti ćemo ga doživeti) onda reših da mu 'malko pomognem'. :D

Najviše što od njega možeš dobiti kada mu pomeneš Čakira, Kujpersa, Kassaija, Klatenburga, Olivera, Rocchija, Manzana, Lahoza, Fernandeza, Mallenca, Gonzalesa & Co. je priča kako je Barsa ispala od Rome i pominjanje 2009. - ti je kraj svih ideja, pa zato kreće u izvrtanje istine i polako će jednog po jednog Realovog sudiju proglasiti za 'Barsinog sudiju'. :D

avatar
Badr Hari
Saturday, 02.02.2019
17:02

Lahoz im je svirao penal kada je James gurnuo Modrića, a usput je podelio i žute kartone svim igračima Sevilje koji su se bunili zbog toga. :D

avatar
Badr Hari
Friday, 01.02.2019
22:09

Čakir, Kujpers, Kassai, Klatenburg, Oliver, Rocchi, Manzano, Lahoz, Fernandez, Mallenco, Gonzales i mnogu drugi kažu da dok je njih to se neće desiti. :D