Eksplozija Partizanovog deteta, uzeo mesto "Ćolitu"?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.07.2019.
10:41
Izvor: Sportske.net

Ovo bi mogla da bude njegova sezona.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Polako, ali sigurno, 19-godišnji srpski napadač Dušan Vlahović zauzima svoje mesto u prvom timu Fiorentine, posle prošlosezonskog sazrevanja u ''Primaveri''.

Posle najnovije utakmice ''Ljubičastih'' na pripremama za novu sezonu protiv Arsenala (0:3), taj utisak je još snažniji, bez obzira na negativan rezultat koji je tim iz Firence ostvario u tom susretu. Najzanimljivije detalje pogledajte OVDE.

Bivši napadač Partizana je bio starter u ovoj utakmici, na terenu je proveo 72 minuta, a onda ga je zamenio Đovani Simeone i upravo taj detalj je nešto što i italijanski mediji ističu u prvi plan posle ovog meča.

Iako nije postigao gol, Vlahović je ostavio vrlo dobar utisak, u par navrata mu je veoma malo nedostajalo da zatrese protivničku mrežu.

Na tu temu, ''Korijere delo Sport'' iznosi zanimljiv komentar u tekstu pod naslovom ''Vlahović potisnuo Simeonea''

''Trener je Dušana Vlahovića poslao na teren da ga testira, a mladi srpski napadač je bio veoma zapažen akter na terenu i došao je umalo do dva pogotka, posebno u drugoj situaciji kada je obišao i golmana.

Vlahović je pokazao pozitivne signale, za razliku od svoje zamene Simeonea u poslednjih dvadesetak minuta''.

Naredne utakmice pokazaće da li će Vlahović zaista dobiti prednost u odnosu na Simeonea, a sledeći meč koji Fiorentina igra je porotiv Benfike 25. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke