Eibar sa kreča do boda u Sevilji

Autor: Nikola Miloradović
subota 22.12.2018.
15:04
Izvor: Sportske.net

U okviru 17. kola španske Primere Baskijci su gostovali u Andaluziji.

EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL
EPA-EFE/JOSE MANUEL VIDAL

Povezane vesti

Betis je na svom "Benito Viljamarinu" dočekao Eibar, utakmica je okončana bez pobednika, rezultatom 1:1 (1:0).

U 17. minutu je Kike Setjen morao da vrši prinudnu izmenu, povredio se Sidnei, pa je na teren morao Fedal, Brazilac je teren napustio na nosilima.

Igrao se 21. minut, kada je nakon fantastične akcije Betis poveo. Lopta je na kraju došla do Telja, koji ostavlja lakši deo posla Sanabriji, Paragvajac sa gol linije donosi prednost Andalužanima.

Koristio se i VAR, jer je postojala mogućnost da je neko od igrača Betisa napravio prekršaj, ali je nakon pregledavanja snimka odlučeno da se gol prizna.

Samo šest minuta kasnije, ponovo VAR i ponovo na štetu gostiju. Karlos del Sero je dosudio penal za Eibar, ali je odlučio da se konsutluje sa video tehnologijom, pa je na kraju preinačio odluku, gosti nisu dobili udarac sa kreča.

U nastavku šansa za Enriha, ali je šutirao pored gola, a onda ponovo VAR pomaže sudiji Del Seru, koji ovoga puta odlučuje da dosudi jedanaesterac u korist Eibara.

Igrao se 73. minut kada je Oreljana precizno realizovao šut za kreča za 1:1. 

U finišu nekoliko dobrih prilika, mogao je Eibar i do preokreta, ali Đordan i Kike nisu iskoristili svoje prilike, dok je Rijesgo sprečio Kanalesa da vrati prednost domaćoj ekipi.

Na kraju podela bodova, Betis šesti sa 26 bodova, Eibar na 11. mestu ba tabeli sa pet bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke