Eibar iskoristio greške odbrane Las Palmasa i rutinski slavio, nova bomba Lemosa!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.04.2017.
21:22
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Eibara slavili su na svom stadionu protiv ekipe sa Kanara.

EPA/JAVIER ETXEZARRETA
EPA/JAVIER ETXEZARRETA

Povezane vesti

U okviru 30. kola španske Primere, Eibar je ugostio Las Palmas, a na svom stadionu "Munisipal de Ipurua" slavili su sa 3:1 (2:0).

Mrežu gostiju načeo je bivši fudbaler Mančester junajteda, Bešitkaša i Benfike Bebe. Igrao se 14. minut kada je Portugalac odlično prihvatio jednu dubinsku loptu Antonija Lune i sa lakoćom smestio loptu iza leđa golmana Las Palmasa.

Samo 10 minuta kasnije, greška odbrane gostiju, Bebe centrira sa leve strane, a nespretni Ajtami u pokušaju da spreči napadača Eibara da dođe do lopte, šalje loptu u sopstvenu mrežu.

To je bio i konačan rezultat prvog dela igre, a gosti dolaze do pogotka, nakon 17 minuta igre u nastavku.

Strelac je fantastični Maurisio Lemos, štoper sa "topom" u desnoj nozi. Urugvajac je izveo slobodan udarac sa preko 30 metara od gola Eibara, golman domaćeg sastava nije imao nikakve šanse.


Ipak, samo četiri minuta kasnije, nova greška odbrane Las Palmasa, ovoga puta skrivili su jedanaesterac, koji Adrijan pretvara u pogodak.

Ispostavilo se da je to bio i poslednji gol na susretu, Eibar je na visokom osmom mestu sa 47 bodova, dok je Las Palmas sa 13 bodova manje na 12. mestu na tabeli španske Primere.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke