Eh, da je ovako branio u finalu Lige šampiona!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 07.12.2018.
20:36
Izvor: Sportske.net

Najzaslužniji za ovakav rezultat Bešiktaša.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Bešiktaš je gostovao Alanji na otvaranju 15. kola turskog šampionata. Utakmica je završena bez postignutih golova, a može se reći da je golman gostiju najzaslužniji za to.

Karijus je shvatio da nakon dolaska Alisona za njega više nema mesta na "Enfildu", pa je ovog leta obukao dres Bešiktaša. Moramo priznati da je, baš kao i u finalu Lige šampiona protiv Reala, i u dresu turskog kluba pravio "gluposti" i primao golove iz nemogućih pozicija (serimo se samo meča u Ligi Evrope), ali večeras je zaista bio heroj svog tima i najzaslužniji je za to što njegov tim nije primio gol danas.

Alanjaspor je bio bolji tim na terenu, ali kako je samo Karijus "skinuo" dva zicera domaćinu. Situacija iz prvog poluvremena, napadač Alanje se nakon fantastičnog pasa našao oči u oči sa Karijusom, koji je na vreme izašao, skratio ugao i prstima uspeo da zakači loptu taman toliko da ona ne završi u golu. Ovu situaciju pogledajte OVDE.

Druga situacija je na samom kraju utakmice, 93. minut, a Karijus ponovo uspeva da sačuva svoju mrežu. Vilafanez je fantastičnim prijemom uspeo da izbaci defanzivca gostiju i kada su svi mislili da je ostao lakši deo posla, Krijus je nogama fantastično uspeo da sačuva svoju mrežu. Ovaj detalj pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke