Egzodus na "Bridžu", trojica sigurno idu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 22.12.2018.
14:36
Izvor: Sportske.net

Vreme je da se Čelsi reši igrača koji nemaju nikakvu ulogu kod novog trenera.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Mauricio Sari je letos preuzeo Čelsi, Italijan od prve takmičarske utakmice u PL koristi gotovo istu postavu, u poslednje vreme je počeo i Azara da koristi kao špica, odbranu nije menjao, jedino rotira Kovačića i Barklija u veznom redu, u poslednje vreme šansu dobija i Loftus-Čik.

Tako je jasno da u njihovim redovima ima previše balasta kojeg se treba osloboditi, a prva prilika za tako nešto stiže za 10ak dana, kada počinje zimski prelazni rok.

Čini se da će tri igrača sasvim sigurno promeniti sredinu.

Prvi je Sesk Fabregas, Sari bi voleo da ga zadrži, ali Španac ne želi produžetak saradnje na samo godinu dana, Čelsi nije spreman da mu ponudi više, jer je politika kluba da igračima starijim od 30 godina nude samo jednogodišnje saradnje.

Za njega je zainteresovan veliki broj klubova, najčešće se povezivao sa Milanom, ali ga traže i madridski Atletiko, dok je i Monako zainteresovan za njegove usluge, kao i Nica.

Sesk Fabregas Aleksandar Prijovic

Uz Fabregasa će "Plavce" najverovatnije napustiti i kapiten Geri Kejhil, koji pod Sarijem ne dobija priliku gotovo uopšte i čini se da je vreme za rastanak.

Traže ga Fulam i Vest Hem, ali i Monako i Milan, pa neće imati problema kada je nastavak karijere u pitanju.

Mohamed Salah Gari Kejhil

Ako je neko na njega zaboravio, ne može mu se uzeti za zlo, Deni Drinkvoter je i dalje igrač Čelsija.

Kod Sarija ga uopšte ne viđamo, nema sumnje da će u januaru potražiti spas, ipak je Drinkvoter potencijalni reprezentativac Engleske i čovek koji je bio vrlo bitan faktor u bajkovitoj sezoni Lestera, u kojoj su osvojili Premijer ligu.

Celsi Morata Drinkvoter Vilijan

Nije to sve kada su odlasci u pitanju, ali se čini da ova trojica fudbaler sasvim sigurno idu dalje. Osim Seska, Kejhila i Drinkvotera bi "Stamford Bridž" mogao da napusti i Alvaro Morata (trampa sa Milanom).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Saturday, 22.12.2018
20:04

Mozes takodje sigurno ide.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 22.12.2018
16:04

Da sam na mestu Romana, onog koji je doveo Drinkvotera za one pare, bi poslao u gulag.