Egipćani zbog Liverpula bez najboljeg igrača završavaju kvalifikacije

Autor: Beta Beta
petak 03.11.2017.
13:04
Izvor: Beta

Čovek koji ih je odveo na Svetsko prvenstvo, dobio je odmor od reprezentativnih obaveza.

EPA-EFE/MOHAMED HOSSAM
EPA-EFE/MOHAMED HOSSAM

Povezane vesti

Egipatski fudbalski reprezentativac Mohamed Salah propustiće predstojeću utakmicu protiv Gane u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, kako bi se koncentrisao na utakmice svog kluba Liverpula u Premijer ligi i Ligi šampiona, saopštio je danas Fudbalski savez Egipta.

Selektor Egipta Ektor Kuper je umesto Salaha u tim pozvao Mahmuda Abdela Razeka, poznatijeg po nadimku Šikabala. To je nagrada za Šikabalu za dobre igre u saudijskom klubu El Raedu.

Reprezentacija Egipita se kolo pre kraja kvalifikacija plasirala na Svetsko prvenstvo u Rusiji, pošto je osvojila prvo mesto u Grupi E, ispred Ugande, Gane i Konga. 

Egipat će 12. novembra igrati protiv Gane i to će biti svojevrstan test kako će igrati bez svog najboljeg igrača Salaha, koji je postigao pet od ukupno sedam golova ekipe.

Selektora mnogi kritikuju u Egiptu pošto se, navodno, mnogo oslanja Salaha. Mediji mu se rugaju, navodeći da je njegova strategija - dodati loptu Salahu.

Salah je sa Liverpulom šesti na tabeli Premijer lige sa 12 bodova manje od vodećeg Mančester sitija, dok je u Ligi šampiona prvi u Grupi E posle četiri kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ElNino
Friday, 03.11.2017
16:08

Monako ne ide dalje, verovatno ni Lajpcig. Ako je Kutinjo i dalje zagrejan da ode, prodati ga, dati lovu za Lemara i uzeti Keitu ako je ikako moguće u januaru. Nije nemoguće, čovek nema ambicija više u Lajpcigu, igra nervozno i vidljivo šteti ekipi, verovatno nenamerno. Ostaje pitanje CBa da se reši, mada ja bih iskreno po povratku Klajna dao šansu Gomesu. Iskreno, ako imate Manea i Salaha u timu, zdrave, nije vam potrebna klasična 9ka, već igrač koji pravi njima golove, a ne obrnuto, samo zbog toga ne bih Firmina menjao. U krajnjem slučaju, voleo bih da ostane Filipe, da se pogura Keita ranije u Liverpul, i to je to, u svakom slučaju CB mora biti primarno.

avatar
MarkoG
Friday, 03.11.2017
17:09

Del Piero umesto Pabla Aimara i Govedarica na levog beka umesto Drogbe. Sve u svemu, dovesti jedno levo krilo, iovako nam fali golman. Ovaj moj komentar ima više veze sa ovom vesti nego tvoj.

avatar
ElNino
Friday, 03.11.2017
17:37

Da da, shvatam. Ti si onaj najpametniji čak i kad ne kapiraš. Poz

avatar
Dimebag Darrell
Friday, 03.11.2017
17:28

Posto vidim da ne znas, Keita je vec potpisao za Liverpool i dolazi u januaru.

avatar
DR DRE
Friday, 03.11.2017
14:32

Salah nije nista slabiji igrac od Susa, naprotiv, verovatno je i bolji od njega...

avatar
äxwell
Friday, 03.11.2017
14:11

Bas fino od njih! Mane se vratio treninzima..Uskoro se vracaju Lalana i Kutinjo!! Pa da dodjemo malo do konstantnosti..