EFL kup - Sparsi vode, ali zna se kad Arsenal "pali motore", miroljubivo na "Bridžu" (POLUVREME)

Autor: Nikola Miloradović
sreda 19.12.2018.
21:37
Izvor: Sportske.net

U okviru četvrtfinala Liga kupa igraju sve dve utakmice u engleskoj prestonici.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Arsenal je u 1/4 finalu dočekao najljućeg rivala, ekipu Totenhema, a nakon 45 minuta igre, Sparsi vode sa 1:0 na "Emirejtsu".

Igrao se 20. minut kada je Ali odlično prihvatio loptu na polovini rivala nakon ispucavanja Ljorisa, sjajno se okrenuo i poslao perfektnu loptu ka Sonu, koji beži odbrani Arsenala i matira Čeha za 1:0 u korist "Pevaca".

Propisno se u 31. minutu obrukao Sisoko, kada je imao sjajnu šansu, nakon kontre iz udžbenika, da duplira prednost Totenhema, ali je očajno šutirao nakon povratnog pasa i poslao loptu u orbitu.

U 43. minutu je dobru šansu imao Remzi na drugoj strani, ali je Gazaniga sjajno intervenisao.

Otišlo se na odmor sa 1:0 za Sparse, ali svi znamo da Arsenal svoje utakmice ove sezone mahom dobija u drugom poluvremenu.

U drugom susretu, Čelsi je na "Bridžu" dočekao Bornmut, Sari je izveo kombinovan sastav, ali su golovi u prvih 45 minuta izostali.

Iskusni Boruc je u sedmom minutu sprečio Barklija da donese prednost "Plavcima", Vilson je 10 minuta kasnije bio u dobroj šansi, ali je bio neprecizan.

Boruc se istakao i u 31. minutu, kada je ukrotio solidan pokušaj Vilijana, da bi Kepa samo pet minuta kasnije spasao "Plavce" nakon pokušaja Muzea.

Na kraju ipak nije bilo golova, videćemo šta će doneti drugo poluvreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke