Efektno! Murinjo u reklami ponovo nabio prst u oko Vengeru i otkrio budući klub!?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.09.2019.
10:37
Izvor: Sportske.net

Nije šala, sigurno da se njemu ne bi desili ovakvi gafovi. Poruka jasna...

Screenshot youtube
Screenshot youtube

Povezane vesti

Murinjo je snimio zaista sjajnu reklamu za "Padi Pauer", osvrnuo se na komičan način na svoju karijeru, podsetio na najvažnije detalje, stigao da se naruga i Vengeru, a izgleda da je tu i najava budućeg posla.

Reklama počinje Murinjom koji čita novine, na poslednjoj strani je pitanje koga će preuzeti "Posebni", na zidu slika slavnog klizanja uz liniju, kada je Porto eliminisao Junajted i kasnije stigao do triple krune.

"Nije lako biti poseban, da objasnim",
kaže Murinjo dok hoda kroz sobu sa trofejima. Aludira da je svuda osvajao titule, ali i kaže da nisu sva velika dostignuća okončana trofejima.

Onda se pojavljuje novi isečak iz novina u kojima piše, "Junajted stigao do drugog mesta", to naime Murinjo smatra najvećim uspehom u karijeri.

Nakon što insistira da se "Posebnost ne može kupiti", on uređuje žbun koji predstavlja tri prsta.

Famozna tri prsta pokazao je kada se vratio na "Stamford Bridž" a neki navijači Čelsija ga vređali, podsetio ih je da im je doneo tri titule.

Na triplu krunu sa Interom, na sličan način je podsetio navijače Juventusa, posle uvreda u Ligi šampiona.

Zatim je Murinjo sišao u perionicu, tu je bila korpa sa vešom, konstatovao je ironično da posebnost znači i da poštujete pravila. Aluzija naravno na 2005. kada je prošvercovan pored suspenzije u korpi za veš u svlačionicu Čelsija u utakmici Lige šampiona.

Ima još detalja u reklami, na vratima mu je momak koji mu donosi pismo naslovljeno na "Her Murinja". Aluzija na Bajern i na učenje nemačkog je jasna, ali zatim u biblioteci vidimo i knjige poput "Voajera", što je uvreda Vengeru koga je jednom tako nazvao.

Uspeo je i da ga bocne na kraju rečima da se svima "na kraju sudi po rezultatima".

Neponovljivi Murinjo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke