Ederson vadio kestenje iz vatre, Siti prošao plavi deo Liverpula!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 28.09.2019.
20:26
Izvor: Sportske.net

Nije bilo lako, šampion ipak u drugom delu stigao do trijumfa, Brazilac izvadio par zicera.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Sjajna utakmica na "Gudisonu", odlični Everton je dočekao Siti, "Karamele" su odigrale odličnu utakmicu, ali nisu nagrađene na pravi način.

U prvom poluvremenu je Gabrijel Žesus postigao gol na asistenciju De Brujnera, osmo uspešno dodavanje Belgijanca. Brazilac je zanimljivo u 21 meču kao starter za "Građane" dao 22 gola.

Pep je Aguera ostavio na klupi, Everton je do poluvremena stigao do izjednačenja. Šejmus Koleman je probio odbranu šampiona, prebacio golmana gostiju, Kalvert-Luis potvrdio gol.

Odlično prvo poluvreme, deset udaraca u okvir gola, a u visokom ritmu je nastavljeno u drugom delu. Ederson je spasio siguran gol posle udarca glavom Mine, Streling imao priliku, a Rijad Marez iz slobodnog udarca matirao Pikforda, 2:1 za goste. Imali su domaći nekoliko prilika za izjednačenje, ali je Ederson bio sjajan.

I onda, kazna Sterling je postigao šesti gol u sezoni, lopta je prešla gol liniju, na kraju "Građani" su preživeli teško gostovanje i drže korak sa Liverpulom koji ima pet bodova više.

U popodnevnim mečevima videli smo nekoliko veoma zanimljivih utakmica, o tome možete čitati ovde.

U nedelju Lester dočekuje Njukasl, dok kolo u ponedeljak zatvaraju Junajted i Arsenal.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Saturday, 28.09.2019
20:57

Ponovo ta lijeva strana,Zincenko i Gundogan najslabije karike,a na klupi Mendi,Bernardo, David Silva.Angelino ni u protokolu...

avatar
Normal one
Saturday, 28.09.2019
20:57

Everton igra samo protiv Liverpula, pred ostalima skida gace. Protiv nas u stanju da igraju katanaco 5h. Mentalitet malog kluba.

avatar
InSanity
Saturday, 28.09.2019
21:20

I ja tako mislim. Cak ima jos 2 kluba koji imaju taj sindorm Everton. Samo protiv LFC se naloze i to je to. Od sitija primaju 3-6 a ovamo se samo-nazivaju velikim.

avatar
Red Demon
Saturday, 28.09.2019
20:43

Ovaj everton vise ni forest ne mogu dobiti nekad Nikica Jelavic veliki danas ovaj spic koji ne moze savlada Edersona sa DVA metra i izvuce neki rezultat za njih. Siti opet nema veze Marez ih vadi bolji je igrac od Sterlinga ove sezone .

avatar
Red blood
Saturday, 28.09.2019
20:41

Po meni je Siti napadacki prva sila na svetu..ali ovakva odbrana je na jako klimavim nogama.
Nista nije sporno,Everton je mogao do izjednacenja,ali bolja ekipa je zasluzeno pobedila.Po meni,kljucna utakmica u sezoni,pod uslovom da Liverpul ostane u prednosti do tad,bi mogla biti vec u novembru.
Na Enfildu,Klop mora napasti ovakvu odbranu Sitija iz svih oruzja.

avatar
äxwell
Saturday, 28.09.2019
20:39

Ovo su im vec bila upisana 3 boda pre utakmice?! Sta su se ovoliko mucili?! Everton igra dobro samo protiv gradskog rivala. Na kraju bila potrebna ocajna reakcija smjesnog Pickforda koji je bio na onoj lopti al mu se nije dalo istezati ruke, tako da je Marez ono lagano plasirao za 2-1!