E sad smo sve čuli, Maradona tuži FIFA 18 zbog Juventusa!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.04.2018.
10:20
Izvor: Sportske.net

Naložio je advokatima da provere, hoćemo li videti najneobičniji proces u istoriji "virtuelnog fudbala".

FIFA
FIFA

Povezane vesti

Radi se o greškama koje su napravljene, igrači su skrenuli pažnju, a posredstvom medija je stvar stigla do Maradone.

"Neke stvari su jednostavno neprihvatljive, advokati proveravaju stvari, tužiću igru zbog onoga što su uradili", kaže "El Pibe".

A šta ga je toliko pogodilo?

Naime, na slikama sa Juventusovog "Alijanca" nalazi se jedna neobična zastava, u stvarnosti ne bi bilo šanse da ona završi na tom mestu.

Uostalom pogledajte šta je iznerviralo Maradonu, ali nema sumnje i navijače "Bjankonera" i to sve dok se vodi ogorčena borba za titulu dva kluba u stvarnosti.

Maradona

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 27.04.2018
12:06

on ili tuži pes ili fifu

avatar
Devil born 1878
Friday, 27.04.2018
12:03

Na svaki nacin do love, cak i na ovako bizaran nacin, strasno koliko su pohlepni oni koji imaju

avatar
Pantokrator Alfa
Friday, 27.04.2018
11:41

Ma deri Amere!

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 30.04.2018
16:14

Da ti ovde odgovorim. Kao prva stvar,to ko je drugi je bitno isto toliko koliko je bitno ko je 934,drugi ne dobija nista kao ni taj 934ti. Idemo dalje,igrac koga pokusavaju da stave kao jednog od najboljih ikada ima manje golova na SP (Koja su kruna karijere) od bukvalno milion fudbalera,a u nokaut fazi nema ni jedan jedini,sto je sramotno,posebno imajuci u vidu,da je igrao finale. Sto se izjeve tice,pa jel ti mislis da oni ne idu na sve trofeje,ali nekada sreca nije na tvojoj strani. Cuj proizvod igraca Reala,a Mesi igrao sa Ronaldinjom,Cavijem,Iniestom,Anrijem,Ibrom,Etoom,Viljom,Sancezom,da ne nabrajam vise,verujem da znas,pa iz te generacije,ne znam koga vise da im ubacim da bi bili jaci. Za kraj,u toj stravicnoj eri Barse,Real ce imati vise LS,a tipa u ovj strasno sezoni Mesija,koji je odigrao 15 utakmica vise od Ronalda,imace gotovo istu statistiku.

avatar
Pantokrator Alfa
Monday, 30.04.2018
19:29

Bitno je ko je prvi ko je drugi, a ko 958. Mislis da bi Holandiju iko gotivio bez tri finala SPa? Holandjani nikad nisu osvojili SP, ali ces uvek pre uzeti njih na PESu nego Kirgistan, koji je na tom nekom 958. nivou. Nekad sreca stvarno nije na tvojoj strani, ali ako izuzmemo Ralove titule evropskog prvaka iz perioda 50ih i 60ih tj. perioda polu-amaterizma, dolazimo do fakta da je njima trebalo 6 pokusaja da objedine titulu La lige sa titulom klupskog prvaka evrope. Da li je u pitanju sportska sreca ili kao sto sam vec rekao nemoc da bore za vise trofeja na vise frontova proceni sam, ali matematika kaze nemoc. Da, svi ti igraci su igrali sa Mesijem, ali ko je sa druge strane igrao sa Ronaldom? Svako cije je ime imalo iole fudbalskog prizvuka je dovodjen Ronaldu na noge da bi se uigravalo sa njim, bez obzira za cenu. Jel on zbog toga ostecen? Nije, cak je i povlascen jer su se svi ti igraci prilagodjavali njemu i stilu igre koji je njemu odgovarao, dok se Mesi od malena prilagodjavao Barsi i funkcionisanju unutar tiki take. Da imace istu statistiku Ronaldo spic i Mesi ofanzivni veznjak. Ronaldo ce imati ili nece imati Ligu Sampiona, Mesi ima vec dva trofeja. Za nekoga ko nema ni vrapca u ruci, cini mi se da si veci optimista nego sto to situacija nalaze.

avatar
NEMANJA RM
Friday, 27.04.2018
11:28

Ponestalo mu kesa,sad ce pes da finansira njega i kokanidju ;)