E, ovo se zove optimizam, da li je Junajted stvarno doveo "novog Kantonu"?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 03.02.2020.
16:24
Izvor: Sportske.net

Istina, nemaju da izgube mnogo toga...

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Mnogi su potez Mančester junajteda da dovede Odiona Igaloa nazvali očajničkim, Nigerijac je stigao iz Kine u poslednjim trenucima prelaznog roka i to kao pozajmljen igrač.

Spominjala su se neka mnogo zvučnija imena, ali na kraju su se "crveni đavoli" zadovoljili napadačem koji ima iskustvo igranja u Premijer ligi.

Bivši golman Junajteda Mark Bosnič smatra da klub nema šta da izgubi ovim potezom, te da uvek postoji mogućnost da se ponovi slučaj Erika Kantone koji je ostavio veoma dubok trag u klubu iako je došao bez previše očekivanja navijača.

"Ovaj transfer je bila 'prva pomoć' pošto je Rašford trenutno van terena. Ipak, smatram da je Junajted i dalje u trci za mesto koje vodi u Ligu šampiona, pa je ovakav potez logičan. Igalo nema šta da izgubi jer niko ne očekuje ništa od njega. Nikad ne znate, nekada davno Mančester je doveo izvesnog Francuza (Erika Kantonu) od kojeg niko nije očekivao ništa, da bi na kraju klub imao jednu od najboljih sezona u istoriji", smatra Bosnič u izjavi sa Skaj sport.

Junajted je platio pozajmicu Igala četiri miliona funti, s obzirom na činjenicu da se na Old Trafordu itekako trošilo prethodnih godina, ova investicija se ne čini naročito rizična.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 04.02.2020
10:42

Bio je dobar jednu sezonu ali se onda iduće ugasio i često nije bio starter.Ako se promeni sistem igre u napadu i kontra ide sa Džejmsom i Grinvudom Igalo može mnogo da pomogne.Novi trener sa novom filozofijom može da i sa malo dodatnih ulaganja kupi nekoliko igrača ako proda Pogbu,Marsijala,De Heu,Lingarda,Pereiru i Matu (oko 250 mil).Ove godine ništa od LŠ.Treba biti svestan da ako iduće sezone ostane ovakva nadmoć Liverpula,PL gubi na interesovanju.Ostali moraju da se trgnu (Čelzi,Junajted,
Arsernal).Klasičan primer:u mom komšiluku od navijača niko nije gledao Liverpul, Čelzi i Junajted.Imali ljudi preča posla

avatar
Делија_момак
Monday, 03.02.2020
19:06

Хахахахахахаа је л' могуће да га упоређујете са Ериком?

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 03.02.2020
17:32

Sa Solskjerom teško. Trener realno jako slab. Igalo će sigurno da grize al dzaba dok su mu distributeri Pereira i Lingard.

avatar
Darko0071
Tuesday, 04.02.2020
00:18

Sreca sto ce sad Lingard manje igrati sad kad je tu Bruno.

avatar
sasha mufc
Monday, 03.02.2020
17:32

Bosnic se opet navukao!

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 05.02.2020
07:17

Na sta si ga navukao?