E, ovo je profi! Eriksen nije pokazao ništa u Interu, ali sada je kupio i Kontea i navijače!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.03.2020.
08:54
Izvor: Sportske.net

Jasno je, biće ogromno pojačanje za narednu sezonu. U to je već investirao čitavog sebe...

EPA-EFE/FRANCO DEBERNARDI
EPA-EFE/FRANCO DEBERNARDI

Povezane vesti

Možda su mediji bili prestrogi, možda se i previše očekivalo od Danca koji je stigao u januaru, tek on nije uspeo da pokaže odmah da će biti ogromno pojačanje.

Pljuštale su kritike, na kraju u ključnim mečevima nije bio ni u timu, a Inter je pre prekida prvenstva porazom od Juventusa praktično ispao iz trke za titulu.

Sve te stvari sada deluju totalno nevažno pred onim što se dešava u Italiji. Niko ne zna kada će se prvenstvo nastaviti, iako se priča i početku maja, videćemo da li epidemija jenjava, tek teško će se Italija, a i "kalćo" od ovoga oporaviti.

Ipak, mora se gledati napred, Kristijan Eriksen je pokazao šta znači profesionalizam i koliko poštuje klub. Dosta stranaca je privatnim avionima napustilo Italiju posle izbijanja krize, opravdanja su da žele da budu sa porodicom, ali Danac se odlučio na nešto drugo.

Naime, on je izabrao da ostane u Lombardiji, živi u trening centru Intera, trenira dva puta dnevno i pokušava da nadoknadi propušteno jesenas u Totenhemu, kada je bio ni na nebu ni na zemlji jer je saopštio da neće produžiti ugovor.

Kazino baner


U svakom slučaju kapa dole za profesionalca, ostao je u izolaciji posle meča sa Juventusom, ali nije napustio ni Pinetinu. Trenira sa jednim od Konteovih pomoćnika, prati uputstvo nutricioniste, sa porodicom održava kontakt Skajpom.

"Gazeta" kaže da je Eriksen oduvek posvećen fudbalu, miran, voli rutinu, knjige, a da je čvrsto rešen da na Interovo poverenje uzvrati pokušajem da se spremi za eventualni nastavak prvenstva i da bude onakav kakav očekuju u Interu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Monday, 23.03.2020
12:14

Svaka mu cast!Nadamo se da ce od nove sezone biti onaj pravi Eriksen iz Totenhema

avatar
amigo999
Monday, 23.03.2020
11:35

Svi znamo koliki je njegov fudbalski kapacitet. Pitanje je vremena kada ce pokazati svoje fudbalsko umece. Ogromno pojacanje za Inter...

avatar
Monday, 23.03.2020
11:34

Kad se samo setim kako je polomio precku protiv nas cim je usao...

avatar
LFC*19
Monday, 23.03.2020
10:23