Džons ima četiri meseca da dokaže da je vredan dresa Junajteda!

Autor: Janko Glavonjić
subota 06.09.2014.
23:48
Izvor: Sportske.net

Fil Džons na početku sezone ne igra kako se očekivalo, mnogi smatraju da je on jedan od najvećih krivaca za ovakav skor Junajteda. Ni Van Gal nije zadovoljan, i navodno engleski reprezentativac ima rok do polusezone da dokaže da je vredan dresa Junajteda!

Beta/AP Photo/Lynne Sladky
Beta/AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Fil Džons je stigao na Old Traford kao tinejadžer, 2011. iz Blekburna. Univerzalac, koji je mogao da igra i na mestu desnog beka, štopera i zadnjeg veznog, fantastičnih fizičkih predispozicija, bio je okarakterisan kao potencijalno jedan od najboljih igrača u istoriji Junajteda.

To je izgovorio niko drugi do Aleks Ferguson, a iako Džons ima samo 22 godine, čini se da do sada nije napredovao koliko je bilo očekivano.

Neke povrede su ga sputale, to je otežavajuća okolnost, ali za ovakav start sezone za fanove Junajteda nema opravdanja - tačno je da odbrana sa Smolingom, Džonsom i mladim Bleketom svakako ne može ni da bude jedna od najboljih u Engleskoj u ovom trenutku, ali očekivalo se, ipak, mnogo više.

Naročito to važi za Džonsa, u kojeg je uperen prst i označen je kao glavni krivac za neke propuste u odbrani Đavola na startu ovog prvenstva.

I Van Gal, navodno, gubi strpljenje, i daće Džonsu rok do zime da pokaže šta zna. Posle toga, moglo bi da usledi novo trošenje Holanđanina, a Džons bi mogao polako da pakuje kofere.

Da li mislite da bi to bila pametna odluka Van Gala?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke